Service Monteur Elektrotechniek

Geplaatst op 18 March 2020
 • Noord-Holland
 • MBO
 • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Kennis van verschillende proceslijnen ontwikkelen bij een werkgever en klanten ontzorgen? Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Voor een onderhoudsbedrijf in het industrieel onderhoud zoekt Xelvin een Service Monteur. De afdeling bestaat uit 25 collega’s die functies hebben als monteur, werkvoorbereider, maintenance engineer of teamleider.

Hoe ziet jouw dag als Service Monteur Elektro eruit?
Je begint de dag vanuit huis en rijdt rechtstreeks naar de klant. De planning is enkele weken vooraf al bekend waardoor je ruim van te voren weet waar je die dag en/of week werkt. Je
brengt samen met de klant de storingen in kaart en stelt een plan op hoe dit preventief voorkomen kan worden. Het zijn niet alleen tijdelijke oplossingen, maar vooral wat kunnen we verbeteren. De klant kan jou inschakelen voor diverse vraagstukken zoals
modificatieprojecten, het voorbereiden van stops of je bent bezig met grote projecten. Zo kan het zijn dat je een nieuw onderdeel installeert binnen een grote wals, een waterzuiveringsinstallatie inspecteert of een voedingsmiddelenlijn optimaliseert.

Er wordt gewerkt in een dagdienst en eens per 5 weken loop je cosignatiedienst, Deze begin op vrijdag 12:00 uur tot volgende week vrijdag 12:00 uur. Vanzelfsprekend krijg je hier cosignatiedienst vergoeding voor, welke kan oplopen tot € 500 bruto per week.

Je nieuwe teamleider aan het woord:
`Binnen ons team bieden wij de je kans om jezelf verder te specialiseren op het gebied van elektrotechniek. Ook al ben je meestal zelfstandig bezig bij onze klanten. Je vervult dan de rol van ambassadeur voor onze afdeling, organisatie en tegenover de klant. Kennis delen en overdragen zijn een van de speerpunten binnen ons team.´

Functie-eisen

Wanneer ben je als Service Monteur Elektro een aanvulling voor het team?

 • MTS opleiding Elektrotechniek of Mechatronica
 • Ervaring binnen de industrie
 • Bereidheid tot het lopen van consignatiedienst eens per 5 weken

Wij bieden

 • Inschaling tussen € 2.750 en € 3.500 bruto per maand;
 • cosignatiedienstvergoeding van € 450 bruto
 • 24 vakantie- en 13 ATV dagen;
 • auto van de zaak;
 • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.
 • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf

Contact
Mijn naam is Paul de Graaff en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functies. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 – 51 01 28 42 of p.degraaff@xelvin.nl.

Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Zaandam