Service Monteur Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 18 March 2020
  • Noord-Holland
  • MBO
  • €2.750 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Wisselende werklocaties, probleemoplossend bezig zijn en jezelf ontwikkelen ? Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Voor een contractor in het industrieel onderhoud zoekt Xelvin een Service Monteur Werktuigbouwkunde. Deze afdeling bestaat uit 25 collega’s die functies hebben als monteur, werkvoorbereider, maintenance engineer of teamleider.

Hoe ziet jouw dag als Service Monteur Werktuigbouwkunde eruit?
Je begint de dag vanuit huis en rijdt rechtstreeks naar de klant. De planning is enkele weken vooraf al bekend waardoor je ruim van te voren weet waar je die dag en/of week werkt. Je
brengt samen met de klant de storingen in kaart en stelt een plan op hoe dit preventief voorkomen kan worden. Het zijn niet alleen tijdelijke oplossingen, maar vooral wat kunnen we structureel verbeteren. De klant kan jou inschakelen voor diverse vraagstukken zoals
modificatieprojecten, het voorbereiden van stops of je bent zelf bezig met grote projecten. Zo kan het zijn dat je een nieuw onderdeel installeert binnen een grote wals, een waterzuiveringsinstallatie inspecteert of een voedingsmiddelenlijn optimaliseert.

Er wordt gewerkt in een dagdienst en eens per 5 weken loop je cosignatiedienst. Deze begint op vrijdag 12:00 uur tot volgende week vrijdag 12:00 uur. Vanzelfsprekend krijg je hier een cosignatiedienst vergoeding voor, welke kan oplopen tot € 200 netto per week.

Je nieuwe teamleider aan het woord:
‘Binnen ons team bieden wij de je kans om jezelf verder te ontwikkelen en/of te specialiseren op het gebied van werktuigbouwkunde in de breedste zin van het woord. Je bent een teamspeler maar kan ook prima solistisch werken. Je vervult dan de rol van ambassadeur voor onze afdeling, organisatie en tegenover de klant. Kennis delen en overdragen zijn belangrijke speerpunten binnen ons team.’

Functie-eisen

Wanneer ben je als Service Monteur Werktuigbouwkunde een aanvulling voor het team?
? MTS opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica
? Ervaring binnen de industrie
? Bereidheid tot het lopen van consignatiedienst eens per 5 weken

Wij bieden

  • Inschaling tussen € 2.750 en € 3.250 bruto per maand;
  • cosignatiedienstvergoeding van € 450 bruto
  • 24 vakantie- en 13 ATV dagen;
  • auto van de zaak;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3.
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.


Contact
Mijn naam is Frank Reinders en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functies. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 - 13 00 78 51 of f.reinders@xelvin.nl.

Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren.

Vergoeding

€2.750 - €3.250 bruto per maand

Locatie

Zaandam