Service / Storingscoördinator

Geplaatst op 14 February 2020
  • Overijssel
  • MBO
  • €2.500 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Service coördinator werk je op het snijvlak van techniek en coördinatie. Enerzijds ben jij de persoon die zorgt voor een efficiënte planning en anderzijds wendt je je technische kennis aan om hoogwaardige producten te bestellen. Jouw werkweek bestaat uit het doorzetten van binnenkomende storingen, de inkoop en bestelfunctie van materiaal en het opstellen van week- en maandplanningen voor een twintigtal Servicemonteurs. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de werkbonnen en zet je de facturatie op.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een Service coördinator die in ieder geval niet terugdeinst van een overvolle agenda c.q. mailbox. Daarnaast ben je in staat om meerdere ballen in de lucht te houden, beschik je over productkennis binnen de gebouw gebonden installaties en heb je al de nodige ervaring in een soortgelijke functie.

Als persoon ben je te typeren als zelf startend, communicatief sterk onderlegd, ben je flexibel en is jouw werkweek voldaan wanneer de planning op orde is.

Vergoeding

€2.500 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een regionale installateur met een groot klantenbestand in Overijssel, Drenthe en Groningen. Dagelijks werken meer dan vijftig techneuten aan gebouw gebonden installaties op het gebied van elektrotechniek, HVAC en meet- en regeltechnieken. Vanuit de twee vestigingen bouwen zij iedere dag aan nieuwbouwprojecten maar bedienen ze ook een aantal grote vastgoedeigenaren op het gebied van beheer en onderhoud. Onze klant kenmerkt zich door de korte lijnen, no-nonsense cultuur en platte organisatie. Daarnaast is er na werktijd ruimte voor gezelligheid.

Als Service coördinator zal je werkzaam zijn vanuit de vestiging in Enschede waarbij je samen met de Vestigingsmanager verantwoordelijk zal zijn voor een gedegen uitvoering van de onderhoudscontracten.

Locatie

Enschede