Servicetechnicus W(E)

Geplaatst op 17 March 2020
  • Overijssel
  • MBO
  • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Servicetechnicus verricht je service- en onderhoudswerkzaamheden voor een aantal vaste klanten. Jij bent het visitekaartje vanuit onze relatie richting deze klanten en lost technische problemen en storingen op. Hier komt jouw technische kennis van pas, zowel op het gebied van elekrrotechniek en meet- en regelsystemen als de HVAC zijde. Iedere werkweek is anders waardoor je een diversiteit aan werkzaamheden en taken hebt. Zo kan je de ene dag bezighouden met het oplossen van een storing in een koelinstallaties terwijl je de andere dag een inspectie uitvoert. Je organiseert jouw werkzaamheden binnen de randvoorwaarden van het contract en hebt dan ook veelvuldig contact met de Contractbeheerder.

Functie-eisen

Om de functie van Servicetechnicus naar behoren uit te kunnen voeren zijn wij op zoek naar een techneut die zowel elektrotechnische als werktuigbouwkundige is onderlegd, bij voorkeur in een functie als Servicemonteur of Servicetechnicus. Onze klant heeft een sterke voorkeur voor een kandidaat met ruime HVAC ervaring. Daarnaast kun je je wegwijs maken in de meet- en regeltechnieken wat betekent dat je een storing kunt oplossen met behulp van het gebouwbeheersysteem.

Als persoon ben je te typeren als flexibel, werk je klantgericht, heb je een representatief voorkomen en ben je communicatief sterk onderlegd.

Wat bieden we jou:
  • De kans/begeleiding om je te ontwikkelen tot een volwaardig hoogwaardige Servicetechnicus;
  • Het volgen van opleidingen en trainingen ter ondersteuning van je ontwikkeling;
  • Een werkplek binnen een innovatieve en vooruitstrevende omgeving;
  • Een marktconform salaris;
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant behoort tot 1 van de grootste bouwondernemingen in Nederland en heeft een grote landelijke afdeling gericht op het beheer en onderhoud van technische gebouwgebonden installaties op het gebied van elektotechniek, HVAC en meet- en regeltechnieken. Vanuit zeven vestigingen beheren zij een groot aantal contracten voor klanten zoals het Rijksvastgoedbedrijf, scholengemeenschappen, ziekenhuizen enzovoort. Deze klanten proifteren iedere dag weer van de technische kennis van onze opdrachtgever. De Servicetechnicus waar wij naar op zoek zijn zal werkzaam zijn in de regio Noord-Oost Nederland met als standplaats Enschede.

Locatie

Enschede