Software Engineer

Geplaatst op 17 March 2020
  • Friesland
  • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Op zoek naar een internationale functie als Software Engineer? Vind jin het daarnaast belangrijk om niet elke dag hetzelfde te hoeven doen en volop te worden uitgedaagd met de nieuwste technieken? Dan is deze vacature voor jou!

Jij weet als geen ander dat goed samenwerken het verschil kan maken tot een goed resultaat en bent daarom als Software Engineer bereid om jouw kennis met onze engineers te delen. Besturingen doet machines leven want als Software Engineer ga jij de machines nieuw leven inblazen. Naast dat je de software van verschillende machines gaat ontwikkelen ben jij ook betrokken bij het gehele proces. Zo ga jij wensen van klanten vertalen, problemen of vragen naar concrete software-oplossingen bedenken. Het gaat dus niet alleen om programmeren, maar ook om alle zaken hieromheen, zoals de planning van de werkzaamheden, het overleg met de opdrachtgever en het onderhoud van de software. Het is een diverse functie waarbij je bestaande systemen samen met andere engineers mag optimaliseren, kortom je bent van begin tot eind betrokken bij de projecten. Tot slot In krijg je veel vrijheid in deze baan en mag je werken met hypermoderne technieken!

Functie-eisen

Wanneer je een aanvulling bent voor de organisatie
  • Het zou mooi zijn als je een afgeronde HBO-opleiding hebt, bijvoorbeeld Elektrotechniek of Mechatronica.
  • Affiniteit in de industriële software ontwikkeling zien wij graag (Siemens PLC, TIA Portal, SIMATIC).
  • Vrienden, collega‚Äôs of kennissen omschrijven jou als proactief, initiatiefrijk, organisatorisch en probleemoplossend.

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 / H.Lap@xelvin.nl. ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren!

Locatie

Regio Sneek