Storing- en onderhoudsmonteur

Geplaatst op 18 March 2020
  • Drenthe
  • MBO
  • €2.250 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Samen met een team van professionals ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud van het machinepark bij Brink in Staphorst. Je bent werkzaam op de Technische Dienst die zorgdraagt voor de kwaliteit, capaciteit en de efficiëntie van bestaande productiemiddelen.

Doordat elke klus anders is heb jij voldoende uitdaging en afwisseling in je werkzaamheden. Jij voorkomt dat de productielijn stil komt te staan. Gebeurt dat toch, dan los je de storingen in een flits op.

Wat ga je doen?
In de functie van Storingsmonteur heb je een gevarieerd en uitdagend werkpakket. Je lost zelfstandig storingen op aan het machinepark en voert revisie, onderhoud, storingen en modificaties ten bate van uptime uit aan machines. Bij vaak voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de machines aan te passen of te verbeteren. Je houdt nauwkeurig bij welke werkzaamheden er zijn, verricht en denkt mee over hoe je de machine nog verder kan verbeteren en bespreekt dit tijdens een dagelijks overleg met collega’s en leidinggevende. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in ons onderhoudssysteem. Als Storingsmonteur begeleid je de monteurs van derden zodat zij veilig te werk gaan.

Wat bieden wij je?
Het betreft een fulltime functie in de 2-ploegen bij Brink in Staphorst. Je krijgt een bepaalde tijdscontract van Xelvin en bij goed functioneren heb jij kans op een vaste aanstelling bij Brink. Tijdens jouw dienstverband bij Xelvin wordt jij nauw begeleid door de Field Manager van Xelvin. De Field Manager is nauw betrokken bij jouw ontwikkeling en zorgt er samen met Brink voor dat jij je verder kunt ontwikkelen.

Deze baan biedt jou veel zelfstandigheid, vrijheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Eventuele PBM’s worden door Xelvin geregeld. Bovendien heb jij recht op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen en 8.33% vakantietoeslag. Het eerste jaar zal Xelvin 2.3 van jouw pensioenpremie betalen en betaal jijzelf maar 1/3.

Functie-eisen

Wat breng jij mee?
  • Een afgeronde mbo opleiding richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica, Algemene Operationele Technicus, e.d.;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit, bereid om in de 2-ploegen te werken;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • VCA is geen vereiste maar een pré;

Wat jouw kenmerkt is jouw werkersmentaliteit. Jij bent een harde werker en gedreven om het beste uit jezelf te halen. Jij bent oplossingsgericht, creatief en in staat om volgens een protocol te werken.

Vergoeding

€2.250 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Haak jij bij ons aan?

Brink Group in Staphorst, is één van de wereldmarktleiders op gebied van trekhaken met meer dan 100 jaar ervaring in de automobielsector. Onder het motto Your perfect fit biedt de Brink Group een perfecte en veilige verbinding tussen vrijwel elk denkbaar voertuig en wat men wil vervoeren. Tot nu toe rijden er ongeveer 25 miljoen auto’s rond met een Brink trekhaak.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking. In deze situatie kunnen we middels Skype of telefonisch kennis maken. Als de situatie het weer toe laat ben je uiteraard ook welkom op één van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Locatie

Staphorst