Storings en onderhoudsmonteur mechanisch

Geplaatst op 04 November 2019
  • Gelderland
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Storings- en Onderhoudsmonteur Mechanisch maak je onderdeel uit van de Technische Dienst in de Foodindustrie.

Je hoofdtaak is het verhelpen en oplossen van storingen en verbeteren van productieapparatuur en installaties op werktuigbouwkundig gebied. Dit om productieverlies zo veel mogelijk te voorkomen. Je bent samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het onderhoud van de productielijnen, machines en installaties.

Je voert preventief inspecties en maatregelen ter verbetering uit om productiestilstand en machineschade te voorkomen. Ten behoeve van het onderhoud stel je lijsten op van reservedelen. Je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor het opstellen van het onderhoudsplan en de inspectielijsten en doet verbetervoorstellen voor het machinepark op jouw vakgebied.

Bij nieuwbouw-, verbouw- en investeringsprojecten lever je jouw bijdrage, onder andere door te assisteren bij de nieuwbouwwerkzaamheden en het in bedrijf stellen en testen van nieuwe apparatuur.

Tevens begeleid je waar mogelijk (Proces)Operators bij het uitvoeren van eerstelijns onderhoud.

Uiteraard handhaaf je tijdens jouw werkzaamheden de geldende voorschriften en richtlijnen (NEN, CE Normering, Arbo, HACCP) en houd je hier toezicht op.

Functie-eisen

- Hebt een afgeronde opleiding MBO WTB of soortgelijk aangevuld met relevante werkervaring en cursussen
  • Hebt kennis van hydrauliek en pneumatiek
  • Bent vaardig met het demonteren, monteren en afstellen van apparatuur
  • Kunt TIG en elektrisch lassen of bent bereid dit te leren
  • Bent proactief, zelfstandig, stressbestendig en hebt de nodige creativiteit
  • Bent bereid tot werken in 5-ploegendiensten
Mijn naam is Patrick van Dijk en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mail via: 06 - 30 75 46 66 of p.vandijk@xelvin.nl. Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature.

Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking gesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren!

Bedrijfsprofiel

Jij komt te werken in een familieonderneming die al sinds 1950 met hart en ziel smaakvolle maaltijden produceert, zowel voor A-merken, als private label merken. Als familiebedrijf heeft deze organisatie een sterke ondernemersgeest. Zij geloven in pro actief handelen en eerlijke/duidelijke communicatie binnen alle lagen van de organisatie.

Locatie

Regio Amersfoort