Storingsmonteur 2-ploegen

Geplaatst op 24 July 2020
  • Staphorst
  • MBO
  • €2.500 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Haak jij bij ons aan?

Brink Group in Staphorst, is één van de wereldmarktleiders op gebied van trekhaken met meer dan 100 jaar ervaring in de automobielsector. Onder het motto Your perfect fit biedt de Brink Group een perfecte en veilige verbinding tussen vrijwel elk denkbaar voertuig en hetgeen men wil vervoeren. Tot nu toe rijden er ongeveer 25 miljoen auto’s rond met een Brink trekhaak.

Je bent werkzaam binnen de Technische Dienst.. De afdeling draagt zorg voor de kwaliteit, capaciteit en de efficiëntie van de bestaande productiemiddelen. Jaarlijks investeert Brink veel in het uitbreiden en aanpassen van onze huidige productiemiddelen.

Hoe ziet je werkweek er dan uit?
In de functie van Storingsmonteur heb je een gevarieerd en uitdagend werkpakket. Je lost zelfstandig storingen op aan het machinepark en voert revisie, onderhoud, storingen en modificaties ten bate van uptime uit aan machines. Bij vaak voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de machines aan te passen of te verbeteren. Je houdt nauwkeurig bij welke werkzaamheden er zijn, verricht en denkt mee over hoe je de machine nog verder kan verbeteren en bespreekt dit tijdens een dagelijks overleg met collega’s en leidinggevende. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in ons onderhoudssysteem. Als Storingsmonteur begeleid je de monteurs van derden zodat zij veilig en hygiënisch te werk gaan.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
Je hebt een afgeronde mbo opleiding op het gebied van elektrotechniek, mechatronica of vergelijkbaar. Omdat je in de technische dienst met veel verschillende technieken te maken hebt ben je bereid om eventueel aanvullende cursussen te volgen. Je werkt hierbij in een 2-ploegen systeem.

Wat krijg je hiervoor terug?
  • Een innovatieve werkgever waar jij je verder kunt ontwikkelen.
  • 25 vakantiedagen en hier nog eens 13 adv dagen bovenop
  • Een baan waarin jij veel vrijheid hebt
  • Het eerste jaar zal Xelvin 2/3 van je pensioenpremie betalen en betaal je zelf 1/3.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking. In deze situatie kunnen we middels Skype of telefonisch kennis maken. Als de situatie het weer toe laat ben je uiteraard ook welkom op één van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Vergoeding

€2.500 - €3.000 bruto per maand

Locatie

Staphorst