Talent Support Officer

 • Eindhoven
 • HBO
 • €2.500 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Geloof ons, jouw weken worden divers. Behoud jij overzicht in een vloed aan verschillende werkzaamheden? Heb je daarnaast een service gerichte instelling waarbij je samen met het commerciële werkveld impact kan maken?
Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

In jouw functie als Talent Support Officer heb jij te maken met een verscheidenheid aan uitdagende werkzaamheden. Zo zorg jij voor een optimale ondersteuning van onze technische medewerkers. Dit met het doel om hun volledig in hun kracht te zetten.

Je regelt onder andere vergunningen, behandelt IND-aanvragen, verzekeringen, subsidies, studie overeenkomsten en boek je ook reizen via ons digitale platform. Jij boekt daarnaast ook trainingen voor onze technische medewerkers. En, jij ondersteunt je collega’s in het commerciële veld met hun werkzaamheden.
Bijvoorbeeld door het controleren van de weekstaten met gewerkte uren van medewerkers en het toezichthouden op de volledigheid van de medewerkersdossiers. Zo ondersteun je ook bij vak-gerelateerde audits.
Missend document? Dan ga jij hier graag mee aan de slag! Je bent dus een vraagbaak voor diverse thema’s, die we samen met jou afstemmen.

Houd jij van een gezonde portie plezier? Dat komt goed uit, want jij helpt bij het organiseren van activiteiten voor ons team. En uiteraard neem je daar zelf ook aan deel.


What’s in it for you?
Je wordt onderdeel van een gezellig team met als standplaats Eindhoven. Op kantoor wordt elke dag een gezamenlijke lunch geregeld en hebben we vaak een vrijdagmiddag borrel.
Daarnaast worden met enige regelmaat uitjes met het regionale team of ons landelijke Xelvin team georganiseerd. Verder staat bij Xelvin de persoon centraal en vinden wij persoonlijke groei belangrijk. Er zijn dan ook genoeg mogelijkheden om jezelf op zowel zakelijk als persoonlijk vlak te ontwikkelen.
We hebben een persoonlijk inwerktraject voor de eerste drie maanden om je bekend te maken met jouw werkzaamheden, het team en de organisatie. Hierbij worden verschillende inhoudelijke trainingen aangeboden.

Wij bieden jou een salaris dat passend is bij jouw kennis en ervaring, ingeschaald in de range die vermeld staat op deze pagina.
Ten slotte bieden we jou aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen op basis van fulltime werkverband, een reiskostenvergoeding en een aansprekende bonusregeling!

Functie-eisen

Wat breng je mee?
We begrijpen dat je op maandagochtend op moet starten, maar we hebben graag iemand om ons heen waar we energie van krijgen. Je bent een echte teamplayer, maar kan tegelijkertijd prima je eigen dagen indelen om zelfstandig aan het werk te gaan.
We maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, maar je moet wel je spreekwoordelijke mannetje weten te staan. Iets met techniek en een commerciële mannenwereld ;-) Niet bang zijn hoor, ze bijten niet. Integendeel. Het zijn gewone ménsen.

Jij doet net dat stapje extra, waarbij je proactief acties onderneemt en snel kan schakelen. Je houdt van een dynamische omgeving waarbij aanpassingsvermogen een belangrijke succesfactor is.
Verder ben je administratief sterk onderlegd en heb je een servicegerichte instelling. Heb je verder toevallig al ervaring met IND aanvragen? Helemaal top!

Aangehaakt na deze roman? Dan kom ik graag met jou in contact! Laat jouw gegevens achter op deze pagina en dan plannen wij op korte termijn een afspraak met een lekkere bak koffie erbij!

Vergoeding

€2.500 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Xelvin. We begrijpen technici en techniek als geen ander.

Techniek is een onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld.
Daarom verbinden we de beste mensen aan de beste bedrijven en brengen wij vakmanschap en ambitie samen verder. Altijd met passie en op een eigenzinnige, doelgerichte manier.

Zo helpen wij iedereen vooruit, overal ter wereld. Dat is onze belofte.


Waar kom je terecht?
Op ons kantoor in Eindhoven! Wij zijn onderdeel van de regio Zuid. De Xelvin-groep bestaat uit meerdere bedrijven, allen actief in arbeidsbemiddeling. Als Talent Support Officer bied jij ondersteuning op administratief gebied voor onze 4 kantoren in Zuid en ruim 250 collega’s verspreid over Noord-Brabant en Limburg. Hierin ondersteun je vanuit verschillende specialismen, waarbij we de medewerker en klant centraal stellen.
Ons doel is om iedereen zo servicegericht mogelijk te ondersteunen, door vanuit onze kennis en ervaring mee te denken. Hierin gaan wij een stapje verder door diep in de materie te duiken en te adviseren richting onze interne collega’s.

Locatie

Eindhoven,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?