Teamleader Module Assembly

Geplaatst op 19 May 2020
  • Son
  • HBO
  • €3.000 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

ls Teamleider is het jouw dagelijkse doel om samen met je team te zorgen voor het assembleren van elektronische componenten op een printed circuit board of het assembleren van elektronische modules die worden gebruikt door diverse grote internationale hightech opdrachtgevers. Omdat het zorgen voor de dagelijkse productiedoelen voor jou gesneden koek is, houd jij je ook bezig met het continu verbeteren van het productieproces en werkmethodes. Je maakt daarom deel uit het Multidisciplinaire Improvement Team waar je door middel van diverse LEAN principes zorgt dat jouw team nóg effectiever en nóg efficiënter kan werken. Ook werk je nauw samen met je collega teamleiders van de afdeling en rapporteer rechtstreeks aan de Unitmanager. Tussen al je werkzaamheden door maak jij het leuk en gezellig voor jezelf, voor jouw Nederlands, Duits en Engels sprekende team en al je andere collega’s!

Tot je taken behoren verder:

Behalen van de overeengekomen KPI’s;
Inzetten van personeel op de juiste plek en de introductie van nieuwe (flex)medewerkers binnen het team;
Leveren van input t.a.v. beoordelingen en ontwikkel/verbetertrajecten van (flex)medewerkers in nauwe afstemming met de Unitmanager;
Actief bijdragen aan een efficiënte en productieve samenwerking van de teams binnen een van de productieafdelingen;
invulling geven aan en naleven van de geldende regels/normeringen en procedures.

Functie-eisen

Om deze rol succesvol uit te voeren ben je enthousiast en creatief in het overbrengen van je doelstellingen. Je bent hands-on, leergierig en staat open voor nieuwe ontwikkelingen. Je bent in staat om multidisciplinair te denken ten aanzien van het gehele proces, dus ook de processen die plaatsvinden vóór en na de werkzaamheden van jouw team. Met jouw leidinggevende en communicatieve vaardigheden ben je in staat om medewerkers te coachen om tot steeds betere prestaties te komen. Je voelt je verantwoordelijk voor je taken, bent betrokken en acteert zelfstandig. Kortom een echte moderne teamleider!

Verder vragen we:

hbo werk- en denkniveau;
5 tot 6 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring is een voordeel, maar we nodigen ook ambitieuze junioren (2 tot 3 jaar werkervaring) uit om te solliciteren;
kennis van en ervaring met LEAN-manufacturing is een pré;
bereidheid om structureel in twee ploegendiensten of verschoven diensten te werken;
bereidheid tot werken in een cleanroom;
beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Vergoeding

€3.000 - €4.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant, gevestigd op het Science Park Eindhoven te Son, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productverbetering, assemblage en het onderhoud van hoogwaardige functionele modules en subsystemen. Werken bij onze klant, voelt als werken binnen een familiebedrijf met ruim 500 medewerkers, waar loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Er wordt gewerkt aan high mix en low volume elektronische samenstellingen die aan mondiaal opererende original equipment manufacturers worden verkocht. Klanten zijn veelal actief in de volgende marktsegmenten: medische diagnosesystemen, medische analysesystemen, dataverwerking, transport en opslag van elektronische data, machinebesturingen en analyseapparatuur.

Locatie

Son