Teamleider Elektrotechniek

Geplaatst op 22 July 2020
  • Beverwijk
  • MBO
  • €3.250 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Werken in een team van 15 elektrotechnische specialisten en zorgdragen voor één gemeenschappelijk doel. Als teamleider elektrotechniek in Beverwijk krijg je de kans om hieraan te bouwen, aangezien jullie allemaal de interne klant tevreden willen stellen met passende oplossingen. Ben je als teamleider elektrotechniek geprikkeld genoeg om verder te lezen? Hieronder neem ik je mee in het verhaal van deze vacature.

Hoe ziet jouw dag eruit als Teamleider Elektrotechniek?
Je begint de dag om 7:00 uur met een overleg met 15 collega’s. De planning is bij iedereen bekend en samen verdelen jullie de spoedklussen die onverwachts op de planning zijn gekomen. De diversiteit in de groep is volop aanwezig en collega’s werken al jarenlang bij de organisatie. De ervaring en kennis van installaties is van een hoog niveau waardoor iedereen flexibel is om de interne klant te helpen.
Waar moet je zoal aan denken qua storingen en onderhoudsvraagstukken? Er kan een elektrotechnische installatie van een productielijn in storing staan waar de eigen monteurs niet uitkomen. Omdat jouw afdeling deze besturingen heeft ontworpen en gebouwd belt de afdeling jullie als snel om te helpen. Naast de productiematige vraagstukken kan het voorkomen dat er problemen zijn met camera- en toegang systemen.

Wanneer alle 15 collega’s op pad zijn kom je aan je eigen werk toe. Je gaat naar de interne afdelingen om bij te praten over opgeloste storingen en daar komen vaak weer vervolg opdrachten uit. Ten slotte heb je voortgangsgesprekken met alle medewerkers en zorg je voor een juiste administratie betreffende de urenstaten en afgemelde klussen.

Je nieuwe collega aan het woord:
‘Het is geen gespreid bedje en het is aan jouw om te zorgen voor een heldere structuur en het vergroten van de klanttevredenheid van onze interne klanten.’

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • MTS opleiding Elektrotechniek of Mechatronica
  • Ervaring binnen de teamleider is mooi meegenomen. Ben je nu een ervaren monteur die de stap wil maken naar teamleider, reageer gerust.

Wij bieden
  • Salaris € 3.250 en € 4.000 bruto per maand;
  • 36 urige werkweek;
  • 25 vakantiedagen;
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3;
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

Contact
Mijn naam is Frank Reinders en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06 - 13 00 78 51 of f.reinders@xelvin.nl

Vergoeding

€3.250 - €4.000 bruto per maand

Locatie

Beverwijk