Technician E&I (Elektro & Instrumentatie)

 • Geleen
 • MBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Kun je minimaal één van de volgende drie vragen met JA beantwoorden? Dan moet je even tijd vrijmaken om deze vacature te bekijken!

1. Ben jij een kei in het onderhouden van elektronische installaties en kun jij overweg met een beetje spanning?
2. Werk je graag in teamverband aan grotere onderhoudsprojecten met voldoende uitdaging?
3. Zit het in jou om het maximale uit elke opdracht te halen in termen van onderhoud, revisie en modificatie?

Ben je nog aangehaakt? Fijn, lees dan verder om te weten te komen waar je als Technician Elektrotechniek / Instrumentatie gaat werken en wat je gaat doen.

Waar én waaraan ga jij bijdragen?
Misschien heb je wel eens gehoord van het chemisch industriecomplex Chemelot. Een 800 hectare groot terrein waar tal van nationale en internationale bedrijven hun materiaal produceren. Chemelot kent een unieke marktpositie vanwege de ligging, synergie tussen bedrijven en de aanwezigheid van een campus met research & development en pilot plant faciliteiten.

De chemische industrie is een onmisbare schakel in de klimaattransitie wanneer het gaat om beperken van uitstoot en de innovatie om moleculen te hergebruiken en om te zetten naar nieuwe duurzame materialen. Een sector waarbij veiligheid, gezondheid en milieu het uitgangspunt zijn.

Hier draag jij aan bij.

Wat zijn je verantwoordelijkheden als Technician Elektrotechniek / Instrumentatie?
Jij als Technician Elektrotechniek / Instrumentatie werkt in dienst van industriële klanten en meer specifiek bij het uitvoeren van onderhoud/revisie projecten en speelt een belangrijke rol in het uitvoeren van Turn Arounds. Hierbij zorg je voor de vakinhoudelijke inbreng, bewaking en beheersing van technische projecten. Dit doe je altijd in lijn met de eisen aan veiligheid, wet- en regelgeving, betrouwbaarheid en kostenefficiëntie. Samen met het projectteam zorg je voor een vloeiend verloop van de activiteiten in jouw vakgebied.

Waarschijnlijk heb je zelf al een beeld bij wat je werkzaamheden gaan zijn. Grofweg doe je het volgende:
 • Je verhelpt storingen, voert reparaties/revisies uit aan sensoren en actoren (pneumatisch, hydraulisch, elektrisch en digitaal);
 • Je behandeld (fout)meldingen in elektrische installaties middels DCS/PLC systemen en zorgt er voor dat onnodige stilstand voorkomen wordt;
 • Je draagt zorg voor de aan jou toegewezen technische installaties binnen de plant door zelfstandig (on)geplande werkzaamheden uit te voeren.

En hoe zit het met de doorgroeimogelijkheden?
De doorgroeimogelijkheden liggen voor het oprapen. Je moet ze wel zelf grijpen. Als voorbeeld kun je doorgroeien naar Senior technicus, je specialiseren in bepaalde systemen en installaties en zo een technisch specialist worden. Uiteraard wordt je hierbij geholpen door learning on the job en door opleidingsaanbod afgestemd op jouw unieke situatie.

Wat is verder van belang?
Je werkt in een ploegen in een afwisselende en technische omgeving. Je bent afhankelijk van je ervaring verantwoordelijk voor de goede bewaking van de vordering van de werkzaamheden, veiligheid en aansturing van collega’s. Ook is er een wachtdienst van toepassing.

Functie-eisen

Ben jij de Technician Elektrotechniek / Instrumentatie die wij zoeken? Bij voorkeur heb je:
 • Een afgeronde opleiding Elektrotechniek / Instrumentatie met minimaal mbo 3 niveau;;
 • Ervaring binnen de petro/chemische industrie
 • In bezit van een geldig VCA of bereid deze te halen

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
De salarisrange voor deze functie is € 2.500 tot € 3.500 bruto per maand. Dit salaris is exclusief vakantiegeld (8,33%).

Je krijgt een 24/7 ongevallenverzekering en je kunt gebruik maken van collectieve ziektekostenverzekeringskorting. Voor het introduceren van nieuwe medewerkers hebben wij een bonusregeling en we ontvangen je graag op een van onze events.

Wil je je kennis, competenties en vaardigheden ontwikkelen? Dan bieden we je volop scholings- en ontwikkelmogelijkheden.

Hoe nu verder?
Is jouw interesse gewekt? Laat dan je gegevens achter of neem vrijblijvend contact op met mij via telefoonnummer +31 (0)6 82392554 of via e-mail r.vaessen@xelvin.nl Ik hoop je snel te ontmoeten!

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Xelvin is een Great Place to Work® en staat in de top 10 Best Workplaces™! Wij (ver)binden technisch talent aan technische organisaties die om jouw komst staan te springen.

Wij hebben de NEN 4400-1 en NEN 4400-2 certificering én het SNA keurmerk. Wat wij jou kunnen bieden? Perspectief, begeleiding én fun.

Zijn we dan perfect? Nee, vast niet. Daarom heb jij jaarlijks de mogelijkheid om je mening te laten gelden via ons medewerkers-tevredenheidsonderzoek. Zodoende kunnen wij lering trekken en ons werkgeverschap verbeteren.

Locatie

Geleen,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?