Technisch inkoper

Geplaatst op 10 February 2020
  • Friesland
  • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij flexibel ingesteld en heb jij affiniteit met technisch inkoop? Beschik jij daarnaast over een relevant afgeronde HBO-opleiding? Wellicht is de functie van (junior) Inkoper een vacature waar jij jouw energie in kwijt kan! Onze opdrachtgever is een internationale speler op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zuiveringssystemen. Deze worden toegepast in verschillende industrieën waardoor het werk divers, afwisselend en uitdagend is.

In de rol van (junior) Inkoper heb je veel verantwoordelijkheid en zijn onze collega's bereid om jou overal mee te helpen. Je houdt je onder meet bezig met het inventariseren met betrekking tot de inkoopbehoefte zoals goederen, materialen, grondstoffen en diensten. Daarnaast zorg je er voor dat dit op tijd beschikbaar is voor onze collega's. Ook kom je met creatieve inkoopoplossingen, beoordeel en onderhandel je over offertes waarbij de risico's goed in kaart zijn gebracht. Tot slot evalueer je periodiek met leveranciers om tot een optimale samenwerking te komen, denk je pro-actief mee over het verbeteren van in- en externe inkooprocessen en adviseer je intern over de inkoopstrategie. Onze collega's komen uit alle hoeken van de wereld en kunnen niet wachten op jou de hand te schudden. Welcome, bienvenido, bienvenue, wolkom!

Functie-eisen

Wanneer je een aanvulling bent voor onze organisatie:
  • Jij bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding en bij voorkeur in het bezit van Nevi I;
  • Werkervaring in een soortgelijke ervaring zou mooi meegenomen zijn;
  • Jij bezit over kennis met betrekking tot materialen en inkoopprijzen;
  • Vrienden en kennissen omschrijven jou als: pro-actief, leergierig, ambitieus, communicatief vaardig en iemand met veel vernatwoordelijkheidsgevoel;
  • Goede beheersing in zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 of H.Lap@xelvin.nl. Ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor de organisatie? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Sneek en omgeving