Technisch Projectleider

Geplaatst op 29 June 2020
  • Eindhoven
  • MBO
  • €3.500 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Technisch Projectleider help je de (Senior) Engineer om projecten op hoog niveau aan te leveren. Je werkt op het gebied van detailontwerp, projectdata en andere project gerelateerde werkzaamheden. Zo maak je digitale projecttekeningen en draag je bij aan netontwerpen en detailengineering. Waar nodig ben je verantwoordelijk voor de data van uitgevoerde projecten en toets je de kwaliteit van revisiegegevens. Jouw rol maakt dat een project efficiënt en volgens plan kan worden uitgevoerd. Het is dan ook belangrijk dat projectbestanden actueel zijn, je de overdracht van projecten begeleidt, verbetermogelijkheden signaleert en op basis hiervan verbeter voorstellen doet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratief technische taken waarvoor je direct samenwerkt met de (Senior) Engineer. Je bent flexibel om in te springen waar nodig om het werk van de Engineers zo goed mogelijk te laten verlopen. Kortom: een functie waarbij je projectmatig en zeer gedetailleerd bezig bent, goede communicatie van belang is en moet kunnen samenwerken om succesvol te zijn!

Functie-eisen

  • Je beschikt over een MBO4 diploma in de reichting van Elektrotechniek of MGT (Middelbare Gas Techniek)
  • Je hebt werkervaring in de ondergrondse Infra
  • Je hebt kennis van geautomatiseerde concernsystemen.
  • Je bent bekend met distributienetten en techniek
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Vergoeding

€3.500 - €4.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever beheert het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ze brengen gas en elektriciteit van energieleveranciers veilig in uw huis en bedrijf. Daarnaast onderhouden en vernieuwen ze stroomkabels en gasleidingen en zorgen er zo voor dat het aantal storingen tot een minimum beperkt blijft.

Binnen de vestiging Brabant-Midden in Eindhoven kom je te werken in een team dat bestaat uit (Senior) Engineers, Medewerker Engineers, Tekenaars en Uitvoerders. Je werkt op een gezellige afdeling met een open en informele sfeer. Het team is onderdeel van de afdeling Engineering & Aanleg en verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de netten in Brabant-Midden. Als Technisch Projectleider werk jij nauw samen met de Senior Engineer en de rest van het team om projecten op een hoog niveau aan te leveren.

Jij zorgt ervoor dat projecten zo goed mogelijk verlopen, je maakt digitale projecttekeningen en draagt bij aan het netontwerp en de detailengineering, verder spring je bij daar waar nodig.

Locatie

Eindhoven