Technische Dienst Monteur Dagdienst

Geplaatst op 16 March 2020
  • Gelderland
  • MBO
  • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw dag eruit als Technische Dienst Monteur?
Je begint de dag om 8:00 uur. Je brengt de storingen en benodigde aanpassingen in kaart en stelt een plan op hoe dit preventief voorkomen kan worden. Het zijn niet alleen tijdelijke oplossingen, maar vooral wat kunnen we structureel verbeteren. De productiemedewerkers zullen jou inschakelen bij voorkomende problemen of hulp bij de machines. Er zijn voldoende benodigdheden en gereedschap aanwezig om jouw taak zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Het bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar en is een begrip in de regio. Naast een modern machinefabriek beschikt het bedrijf over een uitgebreide technische werkplaats.

Functie-eisen

Je nieuwe leidinggevende:
‘Binnen onze organisatie bieden wij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en/of te specialiseren op het gebied van werktuigbouwkunde. Je vervult de rol van ambassadeur voor onze technische dienst, organisatie en tegenover de productie afdeling. Kennis delen en overdragen zijn belangrijke speerpunten binnen ons team.'

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • MTS opleiding Werktuigbouwkunde, elektrotechniek of dergelijken
  • Ervaring binnen een productieomgeving is mooi meegenomen. Ook wanneer je ervaring hebt in andere sectoren nodigen wij je van harte uit om ook te reageren.
  • Bereidheid tot het draaien van ploegendienst wanneer nodig.

Wij bieden:
De salarisindicatie bij deze functie bedraagt tussen 2700 en 3300 euro, excl. ploegentoeslag wanneer van toepassing. Wij bieden een reiskosten regeling aan van € 0,19 per kilometer. Aan persoonlijke beschermingsmiddelen ontbreekt het je niet. Alle benodigdheden worden door ons verstrekt. Veiligheid boven alles. Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

Contact:
Mijn naam is Cees Hendriksen en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 06-13500833 of c.hendriksen@xelvin.nl

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Projecten kunnen oppakken, bouwen aan een stabiel, betrouwbaar en modern machinepark en de kans om jezelf te ontwikkelen op elektrotechnisch of mechanisch gebied. Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Voor een geautomatiseerd productiebedrijf in Duiven zoekt Xelvin een Technische Dienst Monteur voor de dagdienst. Jij zal zelfstandig verantwoordelijk worden voor de onderhoud van het machinepark. In het begin zal je intensief begeleid worden door jouw toekomstige collega's.

Locatie

Duiven