Technische Dienst Monteur Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 15 January 2020
  • Utrecht
  • MBO
  • €2.750 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Werken in een 3 ploegendienst bij een fabriek waar volop geïnvesteerd wordt in het machinepark! Voor een productiebedrijf in de voedingsmiddelen industrie zoekt Xelvin een medewerker voor hun Technische Dienst in Leerdam. De technische dienst bestaat uit 4 collega’s die functies hebben als monteur en Hoofd Technische Dienst.

Hoe ziet jouw dag eruit als Technische Dienst Monteur?
Je begint de dag met een overleg met je collega’s en de lijnmanagers. Je brengt de storingen in kaart en stelt een plan op hoe dit preventief voorkomen kan worden. Het zijn niet alleen tijdelijke oplossingen, maar vooral wat kunnen we structureel verbeteren. De Hoofd Technische Dienst kan jou inschakelen voor diverse vraagstukken zoals modificatieprojecten, het voorbereiden van een grote productie piek rond de feestdagen. Er is een eigen werkplaats aanwezig waar het grote onderhoud wordt gedaan.

Je nieuwe teamleider aan het woord:
‘Binnen ons team bieden wij de je kans om jezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren op het gebied van werktuigbouwkunde in de breedste zin van het woord. Je bent een teamspeler maar kan ook prima solistisch werken. Je vervult dan de rol van ambassadeur voor onze afdeling, organisatie en tegenover de productie afdeling Kennis delen en overdragen zijn belangrijke speerpunten binnen ons team.’

Functie-eisen

Wij bieden
  • Salaris € 2.750 en € 3.500 bruto per maand excl ploegentoeslag
  • 36 urige werkweek
  • 25 vakantiedagen
  • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.
Contact

Mijn naam is Perry Gesser en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: 06 – 10 03 61 77 of p.gesser@xelvin.nl.

Vergoeding

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Leerdam