Tekenaar

Geplaatst op 24 December 2019
  • €2.250 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Heb jij veel affiniteit met duurzame technieken en ben jij op zoek naar een dynamische werkomgeving met leuke collega’s, dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtegevr in Zevenaar zijn wij binnen de afdeling technical support op zoek naar een Tekenaar.

In de rol van tekenaar maak je verleg- en montagetekeningen. Dit doe je voor de vloerverwarmingsprojecten die opdracht worden.

Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie en zorgt voor een gedetailleerde tekening die meteen door kan in het proces. Jouw tekening wordt ook daadwerkelijk gebruikt door de installateur en jij bent hierdoor verantwoordelijk voor een werkbaar product voor de klant, groothandel of installateur, waarbij je hebt nagedacht over de inrichting tot aan materiaalkeuze.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO (bij voorkeur MTS) opleiding, hebt passie voor en kennis van technische installaties, bij voorkeur installatietechniek. Je hebt goede contactuele vaardigheden, kunt je inleven in de klant en bent hierdoor in staat om bij de klant de juiste informatie op te vragen en te verwerken. Kennis van autocad en Revit is een pré, net als een aantal jaren relevante werkervaring.

Vergoeding

€2.250 - €3.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

De landelijke transitie naar duurzame energie is in volle gang. Door de blijvend stijgende vraag naar duurzame verwarming- en koelsystemen is de klimaatbranche continu in beweging. Onze opdrachtgever opereert in het hart van deze uitdagende branche. Als expert op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en warm tapwaterbereiding zijn zij betrokken bij kleine en grote aansprekende projecten. Van een compleet nieuwe wijk of een renovatie aan een groot zorgcomplex tot aan een eengezinswoning; de producten van kunnen overal toegepast worden. Hun kracht ligt niet alleen bij onze kwalitatief goede producten, maar ook bij onze aanvullende services: advies, begeleiding, onderhoud en scholingen.