Tekenaar

Geplaatst op 14 July 2020
  • Winterswijk
  • MBO
  • €2.250 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

In de functie van Tekenaar Interior werk je nauw samen met de productie en ziet jouw ontwerpen uitbloeien tot ambachtelijke eindproducten.
Dit altijd op basis van de wensen van de klant, wat resulteert in dat elk project, elke meubelstuk en elke afwerking anders is dan het voorgaande.

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging?

Voor onze opdrachtgever welke is gespecialiseerd in de bouw van luxe interieur voor de superjachtbouw, zoekt Xelvin Jacht & Scheepsbouw een tekenaar voor hun engineeringsafdeling.
De afdeling is verantwoordelijk voor de verder uitwerken van de verschillende ontwerpen op elk niveau van comfort en luxe aan boord .

Als Tekenaar interior ben jij verantwoordelijk voor het maken van werkbare tekeningen voor de diverse inferieuren. Je vertaalt de ontwerpen en visuals van de ontwerper naar lay-out tekeningen.
Er wordt op detail niveau gewerkt wat resulteert dat elke ruimte helemaal wordt uitgewerkt. Je werkt samen met de andere afdelingen zodat de ruimtes aan boord optimaal gebruikt kunnen worden.
Natuurlijk is de functie een stuk uitgebreider dan hier beschreven.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
MBO niveau 4 interieurbouw/ meubelmaker
Brede materiaal kennis
Ervaring met Autocad
Communicatief vaardig

Contact
Natuurlijk gaat het om meer aspecten dan de bovengenoemde. In een persoonlijk gesprek nemen wij je graag mee in de cultuur van het bedrijf en de mogelijkheden voor jou om in deze geweldige sector te kunnen werken.
Binnen Xelvin Jacht & Scheepbouw vinden wij het belangrijk om persoonlijk met jou mee te denken over jouw ambities en drijfveren.

Je kunt mij bereiken op 06-13576280 of via een whatsapp bericht.
Stuur je reactie en je CV naar Boaz Dikken via b.dikken@xelvin.nl

Vergoeding

€2.250 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Winterswijk