Tekenaar AutoCAD

Geplaatst op 17 July 2020
  • Drachten
  • MBO
  • €2.250 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Werken in een klein team, (mede)verantwoordelijk zijn voor het juist en tijdig aanleveren van revisiewerkzaamheden aan opdrachtgevers. Je verwerkt digitale meetbestanden en schetst in tekenprogramma's tot complete revisietekeningen. Ook teken je leidingtracés en installaties, eventueel in samenwerking met je collega engineer. Je verwerkt en introduceert de wijzigingen in revisiewerk, welke worden opgelegd door de opdrachtgevers. De administratie en archivering van het uitgevoerde tekenwerk volgt daarop.
Dit is de functie van tekenaar bij deze mooie opdrachtgever, een graaggeziene partij binnen de Infratechniek.

Functie-eisen

Het zou mooi zijn als je aan onderstaande punten kunt voldoen, maar laat het je niet teveel afschrikken! Als één van de punten toch niet helemaal aansluit, horen we alsnog graag van je! Maar onze voorkeur gaat natuurlijk wel uit naar iemand die het totaalpakket heeft, om zo direct goed van start te kunnen.

  • Je hebt een afgeronde Mbo opleiding, bij voorkeur met een civieltechnische achtergrond
  • Je beschikt over ruime werkervaring op het gebied van tekenen, zo heeft AutoCAD voor jou geen geheimen meer
  • De Nederlandse taal beheers jij uitstekend
  • Je bent flexibel en weet hoe je op verschillende niveaus moet communiceren

Vergoeding

€2.250 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Inge van Weperen, Managing Consultant bij Xelvin Drachten en ik sta voor jou klaar! Bij vragen of opmerkingen over deze of andere vacatures mag je mij bellen, appen of mailen: 06 51 20 51 67 of i.vanweperen@xelvin.nl. Ik neem je graag mee in onze werkwijze, maar ben natuurlijk vooral benieuwd naar jou. Wat zijn jouw drijfveren, waar word jij wel maar ook juist niet gelukkig van in je werk? Waar kom jij écht tot je recht? Dat vind ik mooie zaken om met elkaar te onderzoeken.
Wanneer er een klik is en we beide overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde aan deze mooie organisatie, dan ga ik graag verder met jou in procedure. Zien wij elkaar snel?

Locatie

Drachten