Tekenaar Interieur

Geplaatst op 23 March 2020
  • Zuid-Holland
  • MBO
  • €2.000 tot €3.000
Solliciteer

Functieomschrijving

In de functie van Tekenaar Interieur werk je nauw samen met de productie en ziet jou ontwerpen uitbloeien tot ambachtelijke eindproducten.
Dit altijd op basis van de wensen van de klant, wat resulteerd in dat elk project, elke meubelstuk en elke afwerking anders is dan het voorgaande.

Klinkt dit voor jou als een nieuwe uitdaging?

Voor onze opdrachtgever welke is gespecialiseerd in de bouw van luxe interieur voor de superjachtbouw, zoekt Xelvin Jacht & Scheepsbouw een tekenaar voor hun engineeringsafdeling.
De afdeling is verantwoordelijk voor de verder uitwerken van de verschillende ontwerpen op elk niveau van comfort en luxe aan boord .

Hoe ziet jou dag eruit als Tekenaar Interieur
Je begint de dag natuurlijk met een lekkere kop koffie. Vervolgens ga je in overleg met je collega's en de projectleider van het desbetreffende project.
Na het overleg ga je verder met het maken van lay-out/ productietekeningen aan de hand van het ontwerpplan. Dit voor zowel de bemanningsverblijven als de eigenaar/gasten vertrekken.
Het specificeren van alle onderdelen in de verschillende ruimtes en het meedenken bij het oplossen van technische problemen en vragen behoren ook tot je dagelijkse takenpakket.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • MBO niveau 4 (Hout en Meubileringscollege is een pre)
  • Brede materiaal kennis
  • Ervaring met Autocad (3D pakket is een pre)
  • Communicatief vaardig

Contact
Natuurlijk gaat het om meer aspecten dan de bovengenoemde. In een persoonlijk gesprek nemen wij je graag mee in de cultuur van het bedrijf en de mogelijkheden voor jou om in deze geweldige sector te kunnen werken.
Binnen Xelvin Jacht & Scheepbouw vinden wij het belangrijk om persoonlijk met jou mee te denken over jouw ambities en drijfveren.

Je kunt mij bereiken op 06-13576280 of via een whatsapp bericht.
Stuur je reactie en je CV naar Boaz Dikken via b.dikken@xelvin.nl

Vergoeding

€2.000 - €3.000 bruto per maand

Locatie

Zuid-Holland