Tekenaar Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 14 January 2020
  • Friesland
  • MBO
  • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Tekenaar Werktuigbouwkunde zal je werkzaam zijn binnen de projecten afdeling van onze klant. In deze rol ben je betrokken bij het ontwerpen en tekenen van werktuigbouwkundige installaties binnen de utiliteit. Enkele voorbeelden hiervan zijn klimaat- koelings- of verwarmingsinstallaties. Tevens zal je betrokken zijn bij het maken van revisie tekeningen binnen de gebouwgebonden installaties.

Functie-eisen

Om de werkzaamheden als Tekenaar goed uit te kunnen voeren beschik je in ieder geval over een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Werktuigbouwkunde. Daarnaast beheers je softwarepakketten zoals AutoCAD, Stabicad en Nordined en ben je in staat om hierin zelfstandig te ontwerpen en te tekenen. Tenslotte beschik je over een oog voor detail, een resultaatgerichte houding en ben je in staat om klantwensen om te zetten in een concreet ontwerp. Wanneer je net je opleiding hebt afgerond en op zoek bent naar een startersfunctie raden we het zeer zeker aan om te reageren.

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een allround installatiebedrijf wat zich bezighoudt met het leveren van technische dienstverlening binnen de utiliteit, de industrie- en de woningbouw, zowel particulier als projectmatig. Het bedrijf onderscheidt zich door een integrale kijk op installaties: zij verzorgen het gehele proces van ontwerp tot en met inbedrijfstelling, onderhoud & beheer en modificatie. De organisatie is al meer dan 60 jaar actief binnen de installatietechniek en hebben een gerenommeerde naam opgebouwd in Noord-Nederland. Op dit moment werken er circa 150 mensen binnen de organisatie. Enkele kenmerken van het bedrijf zijn de korte lijnen, de familiecultuur, het stabiele karakter en de platte organisatiestructuur.

Locatie

Leeuwarden