Uitvoerder

Geplaatst op 15 september 2020
 • Leeuwarden
 • MBO
 • €2.750 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Als uitvoerder geef jij leiding aan de ploegverantwoordelijke, vaklieden en monteurs. Jij zorgt voor de realisatie van projecten en bewaakt hierbij in overleg met de werkvoorbereider de tijd, kwaliteit van werk en het kostenplaatje.

Benieuwd waar jij in deze rol je op een dag zoal mee bezighoudt? Lees dan snel verder.

Je schouwt projecten, bewaakt de voortgang van planning en productie.Meer- en minderwerk houd je goed bij. Dit communiceer je naar de betrokkenen en handel je zo nodig af. Het onderhoud van contacten met opdrachtgevers en het daarmee opbouwen van een duurzame relatie is voor jou vanzelfsprekend.

Deelname aan bouw- en projectteams wordt van jou verwacht, waarbij je kansen ook durft te signaleren wanneer de klantwens wijzigt. Dit staat altijd voorop. Verder woon je start- en werkbesprekingen bij voor de overdracht van relevante informatie voor de uitvoering. Hier betrek je ook de KAM-coordinator bij. Tevens houd je alles bij in een logboek, voer je functioneringsgesprekken en ben je betrokken bij de uitvoering van het interne verzuimbeleid. Administratief en organisatorisch moet je dus sterk in je schoenen staan, maar je verliest tegelijkertijd ook niet het welzijn van de mensen om je heen uit het oog.

Functie-eisen

Voor deze functie is een afgeronde Mbo 4 opleiding van belang waarbij je bij voorkeur ook een opleiding gevolgd hebt richting Uitvoerder Ondergronde Infratechniek. Maar geen zorgen, want ook als je hier niet over beschikt kun je nog steeds in aanmerking komen voor deze mooie functie. Dus als je bereid bent om deze opleiding te gaan volgen, zijn we daar ook blij mee.
Wat wel vereisten zijn is beschikken over een geldig VCA-Vol certificaat en een BHV diploma. Daarnaast heb je kennis en ervaring met het werken in de G/W/E distributie in ondergrondse infra.

Welke eigenschappen belangrijk zijn om deze functie goed uit te kunnen voeren? Je hebt in ieder geval leidinggevende ervaring, hebt een dienstverlenende houding en sterke contactuele vaardigheden. Je houdt overzicht, werkt nauwkeurig en bent in staat om knopen door te hakken wanneer er doorgepakt moet worden, maar waarin je niet de betrokkenheid van andere belanghebbenden uit het oog verliest.

Vergoeding

€2.750 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Hey jij daar! Leuk dat je deze vacature tot zover bekijkt. Heb ik hiermee jouw interesse gewekt? Laat ik dan snel vertellen hoe wij verder te werk gaan.
Mijn naam is Inge van Weperen, Managing Consultant bij Xelvin Drachten en ik sta voor jou klaar! Voor deze vacature bij Pol Infratechniek, een innovatief familiebedrijf, zoek ik iemand die zich kan vinden in het motto "Samen klaren wij de klus".

Bij vragen of opmerkingen over deze of andere vacatures mag je mij bellen, appen of mailen: 06 51 20 51 67 of i.vanweperen@xelvin.nl. Ik neem je graag mee in onze werkwijze, maar ben ooral benieuwd naar jou. Wat zijn jouw drijfveren, waar word jij wel maar ook juist niet gelukkig van in je werk? Waar kom jij écht tot je recht? Dat vind ik mooie zaken om met elkaar te onderzoeken.
Wanneer er een klik is en we beide overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde aan deze mooie organisatie, dan ga ik graag verder met jou in procedure. Zien wij elkaar snel?

Locatie

Leeuwarden

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?