Vacatuer Uitvoerder

 • Bergen op Zoom
 • MBO
 • €3.750 tot €4.750
Solliciteer

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een aanvoerder, een bouwplaatsmanager, een waarmaker die op de bouwplaats de dagelijkse leiding heeft. Als uitvoerder ben je samen met je team verantwoordelijk voor het bouwproject. Je stuurt aan, je motiveert en je werkt samen met alle stakeholders van het bouwproces.

Wat ga je doen?
Als uitvoerder ben je de spil binnen een bouwproject. Je opereert binnen een projectteam waar ook de werkvoorbereider en de projectleider deel van uitmaken en werkt met hen samen aan een grote diversiteit aan projecten. Dit varieert van renovatie tot nieuwbouw en van utiliteit tot aan industrie.

Bij alles wat je doet staat veiligheid en kwaliteit voorop. Je hebt hier een scherp oog voor en met je oplossingsgerichte houding weet je adequaat te handelen. Daarnaast zorg je dat de juiste mensen op de juiste plaats zijn op het juiste tijdstip. Je houdt de planning in de gaten, je zorgt dat de budgetten kloppen en je houdt je projectadministratie op orde. Je zorgt dat je bouwproject “lekker loopt.

Voor de transformatie van een militaire kazerne naar 12 appartementen ga je de start maken binnen dit bedrijf. Aan het einde van het haar 14 + 5 grondgebonden woningen.

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je vakkundig bent en de nodige jaren ervaring meebrengt om de veelzijdigheid van een uitvoerder in de bouwwereld te kunnen zijn die we zoeken. Ook sta je open voor innovatieve werk- en bouwmethodes en beschik je over de juiste (technische) opleiding.

We vinden het echter ook belangrijk dat je sociaal en communicatief vaardig bent. Je bent immers een onmisbare schakel in het bouwproces waar motiveren en begeleiden belangrijke elementen zijn. Ook is een uitvoerder bij ons klantgericht; je bent veel in contact met diverse stakeholders, waaronder opdrachtgever(s), mede- en onderaannemers. Tenslotte zijn we op zoek naar een slagvaardig en resultaatgericht iemand. Samen met je team maak je op enthousiaste wijze waar wat je belooft en levert daarmee een bijdrage aan een veilige en comfortabele woon-, werk- en leefomgeving.

Vergoeding

€3.750 - €4.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

In de beginjaren van het bedrijf zijn we vooral actief geweest in de woningbouw. Later werd ons werkveld verbreed naar de industrie/bedrijven. Eigenlijk zijn we door de jaren heen steeds flexibel mee bewogen met wat de markt vraagt. Daar ligt tweeledig onze kracht. In de eerste plaats weten wij de vraag van onze opdrachtgevers feilloos te vertalen naar een bouwproject waarmee we een bijdrage leveren aan een duurzame, vitale en gezonde leef- en werkomgeving.

In de tweede plaats hebben wij door deze flexibiliteit een schat aan ervaring en expertise opgebouwd binnen de industrie, utiliteit, wonen en de zorg waarmee we totaal bouwoplossingen kunnen realiseren van hoogstaande kwaliteit.

In alles wat we doen en realiseren, houden we rekening met duurzaamheid. Dat willen we waarmaken. Daar staan wij voor.

Locatie

Bergen op Zoom,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?