Vacature Projectleider

 • Breda
 • HBO
 • €5.000 tot €6.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Krijg je energie door eindverantwoordelijk te zijn voor de planning, aansturing en organisatie met betrekking tot de succesvolle realisatie van meerdere uitdagende nieuwbouw- (woning- en utiliteit) en groot onderhoudsprojecten. Zie je het als een uitdaging als geen dag hetzelfde is? Werk je daarnaast graag in een familiebedrijf waar je de sfeer van Brabantse gezelligheid meteen voelt? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken?

Huybregts Relou doet het al jaren uitstekend in Midden- en West-Brabant. Om de activiteiten in deze regio te versterken en verder uit te bouwen is begin september 2021 een nieuwe vestiging in Breda: VB Bouw geopend. Voor deze vestiging zijn we op zoek naar een Projectleider voor 32 uur tot 40 uur per week die mee wil helpen aan de opbouw van deze nieuwe vestiging.

Binnen de organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Er is een interne VB Academy waar je actief wordt begeleid om je kwaliteiten optimaal te benutten en waar ingezet wordt op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Daarnaast vinden wij een goede introductie erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en is er een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere collega's die ook starten. Successen, zoals nieuwe projecten, worden gevierd met gebak. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de vrijdagmiddagborrel, sinterklaasviering, de nieuwjaarsbijeenkomst.

VB Bouw Breda, is naast Huybregts Relou, Smeets Groep, CRA Vastgoed en Van Miltenburg Bouw & Onderhoud een werkmaatschappij binnen VB Groep welke zich richt op ontwikkelen en bouwen. Samen hebben zij de mensen, kennis en ervaring om elke huisvestigingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. Zij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

Een dag uit het leven van... een Projectleider

Tussen 07.30 uur en 09.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag vanuit je thuiskantoor. Je pakt iets te drinken en start je laptop op voor het Teams overleg met de Planvoorbereider. Je collega is momenteel bezig met een project voor 100 nieuwbouwwoningen dat nog in tender fase is waarbij je jouw uitvoeringskennis kunt delen.

Je stapt in je auto richting de bouwplaats van één van je projecten voor een afspraak met de (Hoofd-) Uitvoerder. Bij aankomst op de bouw pak je je helm en werkschoenen uit de auto en doet deze aan. Onderweg naar de keet kom je je collega Timmerman tegen die vandaag jarig is en feliciteert hem. Hij geeft aan dat er voor iedereen een lekkere traktatie in de keet staat. Door het slechte weer zijn bepaalde werkzaamheden uitgelopen en je gaat samen met de Uitvoerder kijken of er in de uitvoering zaken geoptimaliseerd kunnen worden.

Na het overleg rijd je naar ons nieuwe kantoor in Breda. Je begroet je collega's en hoort van een van hen dat een teamlid is bevallen. Je maakt een notitie om later nog met enkele collega's af te stemmen wanneer jullie op kraamvisite gaan. Onderweg naar je werkplek pak je iets te drinken en belt met de Wooncoach die te maken heeft met een koper met een specifieke uitvoeringsgerichte vraag.

Om 12.30 uur heb je pauze en stemt met je collega's af of jullie een rondje gaan wandelen of op kantoor lunchen.

Na je pauze heb je in een inkoopgesprek met de installateur voor een project. Daarbij staat de volgende vraag centraal: 'welke installatie past het beste bij de woning?'. Eerder heb je bij een installateur de vraag weggelegd over het toepassen van bodembronnen in relatie tot kosten en uitvoerbaarheid en wat dan de juiste keuze is. Daar ga je over in gesprek en komt samen tot een technische uitwerking en opdrachtverstrekking.

Hierna heb je nog een bouwvergadering op een bouwplaats waar de opdrachtgever, architect en constructeur bij aansluiten. Om de werkzaamheden volgens planning te laten verlopen, is het zaak dat er een paar belangrijke besluiten worden genomen.

De dag is omgevlogen en het is tijd om naar huis te gaan. Je kijkt met een tevreden gevoel terug op de werkdag van vandaag. Bij thuiskomst check je nog je e-mail en hebt hierna tijd voor je vrijetijdsbesteding om de dag morgen weer fris te beginnen. Je hebt in je agenda al gezien dat morgen je werkdag begint op de bouw van je project voor 26 appartementen voor een interne bespreking met het projectteam (Uitvoerder, Werkvoorbereider en Wooncoach). Hierbij worden de planning en komende opleveringen besproken en wordt samen het vastgestelde kwaliteitsniveau vastgesteld.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Je bent iemand die niet wegloopt voor leiderschap en altijd op de hoogte is van het reilen en zeilen van je projecten. Ook zit besluitvaardigheid in je bloed en is het coördineren en afstemmen van je werkzaamheden voor jou vanzelfsprekend. Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding bouwkunde, bij voorkeur een bouwkundige opleiding. Daarnaast heb je al ervaring als Projectleider. Je bent tussen de 32 uur en 40 uur per week beschikbaar en bent op zoek naar een uitdaging voor de lange termijn.

Wat krijg je ervoor terug?

Je ontvangt een goed salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt 43 vrije dagen (25 vakantiedagen + 15 roostervrije dagen + 3 kort verzuim dagen) conform Bouw-Cao. Ook krijg je een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en kun je zodra je een vaste aanstelling hebt deelnemen aan onze leasefietsregeling. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

Vergoeding

€5.000 - €6.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep solide ondernemingen actief op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen. De groep is landelijk actief, maar de focus ligt op Midden- en Zuid-Nederland. Iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken ze gebruik van elkaars specifieke expertise. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Voor de ondernemingen, de medewerkers en hun opdrachtgevers: grotere partijen in de private en publieke sfeer, provinciale en gemeentelijke overheden, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Voor de vestiging in Breda is Xelvin de werving gestart naar een projectleider.

Locatie

Breda,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?