Vacature Werkvoorbereider

 • Eindhoven
 • MBO
 • €4.000 tot €5.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Wil je graag een coördinerende rol waar je meewerkt aan verschillende interessante nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbranche? Heb je al ervaring als Werkvoorbereider? Werk je daarnaast graag in een familiebedrijf waar je de sfeer van Brabantse gezelligheid meteen voelt? En ben je op zoek naar een baan voor de lange termijn? Lees dan snel verder!

Ter uitbreiding van het huidige team zijn wij bij VB Groep op zoek naar een Werkvoorbereider voor 32 uur tot 40 uur per week.

Binnen de organisatie heerst een informele, professionele familiecultuur met korte lijnen waar bij iedereen de deur altijd open staat en je elkaar bij de voornaam aanspreekt. Vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling staat bij hen hoog in het vaandel. Er is een interne VB Academy waar je actief wordt begeleid om je kwaliteiten optimaal te benutten en waar ingezet wordt op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt met een warm welkom ontvangen binnen een hecht team waardoor jij je direct thuis voelt! Daarnaast vinden zij een goede introductie erg belangrijk. Daarom krijg je altijd vóór je eerste werkdag te horen hoe je eerste dagen eruit komen te zien en is er een gezellige en informatieve introductiebijeenkomst met andere collega's die ook starten. Successen, zoals nieuwe projecten, worden gevierd met gebak. Ook worden er veel leuke activiteiten buiten werktijd georganiseerd. Denk daarbij aan de vrijdagmiddagborrel, sinterklaasviering, de nieuwjaarsbijeenkomst en onze actieve personeelsvereniging die nog veel andere activiteiten organiseert.
Huybregts Relou is naast VB Bouw, Smeets Groep, CRA Vastgoed en Van Miltenburg Bouw & Onderhoud een werkmaatschappij binnen VB Groep welke zich richt op ontwikkelen en bouwen. Samen hebben we de mensen, kennis en ervaring om elke huisvestigingsvraag efficiënt en creatief in te vullen. Wij hechten veel waarde aan langdurige samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers. Dit vormt de basis voor kwaliteit, continuïteit en duurzaamheid.

Een dag uit het leven van... een Werkvoorbereider
Tussen 07.30 uur en 09.00 uur begin je met veel enthousiasme je werkdag op het kantoor. Onderweg naar je werkplek begroet je je collega's en pak je iets te drinken.
Je begint je dag met het checken van je e-mail en filtert je prioriteiten. Daarna begint je BIM werkbespreking over je nieuwbouwproject van een school. Hierbij sluiten de projectleider, architect, constructeur en installateur aan waarbij het jouw rol is om alles goed te coördineren tussen deze partners.
De tijd gaat erg snel, inmiddels is het al 10.00 uur en je krijgt een e-mail dat er een lekkere traktatie voor iedereen klaarstaat omdat we gisteren middag het nieuws hebben ontvangen dat er een nieuw project is binnengehaald. Daarna ga je aan de slag voor je project van 120 nieuwbouw appartementen. Je hebt van meerdere partijen 3D tekeningen ontvangen van o.a. kozijnen, vloeren en balkons. Via BIM en Solibri kijk je of alles passend is en breng je de tekeningen tot één geheel.
Om 12.30 uur heb je pauze en stemt met je collega's af of jullie een rondje gaan wandelen of in de kantine lunchen.
Na je pauze stel je een Veiligheid & Gezondheidsplan (V&G) op en maak je een overallplanning voor één van je projecten. Tussendoor krijg je nog een paar telefoontjes en mails van de opdrachtgever, uitvoerder en leveranciers. Ook bestel je materialen voor het appartementenproject om te zorgen dat deze op tijd in productie kunnen en geleverd gaan worden.
Het is 15.30 uur, je hebt een inkoopgesprek met de Projectleider waarvoor je al eerder een prijsspiegel hebt gemaakt. Gezamenlijk voer je dit gesprek en de volgende dag werk je het gevoerde gesprek uit in een inkooprapportage.
De dag is omgevlogen en de werkdag is bijna klaar. Je rijdt naar huis en checkt daar nog even je mail, belt met de onderaannemer (partner) om nog wat zaken af te stemmen en kijkt in je agenda wat je planning is voor morgen. Je ziet dat morgen de werkdag begint op de bouwplaats van je project van 30 nieuwbouwwoningen voor een overleg met het uitvoeringsteam. Vanzelfsprekend liggen je helm en werkschoenen altijd in je auto. Daarna sluit je je laptop af en kijkt met een tevreden gevoel terug op de werkdag van vandaag. Hierna heb je tijd voor je vrijetijdsbesteding om de dag morgen weer fris te beginnen.

Functie-eisen

Wie zoeken zij?
Je omschrijft jezelf als gedreven, analytisch en flexibel. Daarnaast heb je al ervaring opgedaan als werkvoorbereider, bij voorkeur in de woning- en utiliteitsbranche. Je bent tussen de 32 uur en 40 uur per week beschikbaar en bent op zoek naar een uitdaging voor de lange termijn. Dat je een opleiding hebt voltooid op minimaal MBO niveau lijkt voor de hand te liggen.

Wat krijg je ervoor terug?
Je ontvangt een goed salaris op basis van kennis en ervaring en krijgt direct een contract voor 12 maanden met zicht op een vast contract. Je krijgt vrije dagen conform Bouw-Cao. Ook krijg je een leaseauto, laptop en telefoon van de zaak. Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kun je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering met eventueel nog extra korting op je aanvullende verzekering. Ook ontvang je korting op je sportabonnement en kun je zodra je een vaste aanstelling hebt, deelnemen aan onze leasefietsregeling. Daarnaast word je met andere interessante arbeidsvoorwaarden beloond.

Vergoeding

€4.000 - €5.000 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Xelvin heeft een mooi vraagstukken en om ons te versterken voor onze bedrijfsactiviteiten. Tijdens de eerdere samenwerkingen en gesprekken die wij gevoerd hebben voelt het aan alsof wij al decennia met elkaar samenwerken en is de Brabantse gemoedelijkheid zeker terug te vinden in dit bedrijf. Een aanrader indien je als werkvoorbereider open staat voor een nieuwe werkomgeving en jij je thuis voelt bij projecten die starten vanaf een aanneemsom van € 10 miljoen

Onder de vlag van VB Groep opereert een groep solide ondernemingen actief op het gebied van Ontwikkelen en Bouwen. De groep is landelijk actief, maar de focus ligt op Midden- en Zuid-Nederland. Iedere onderneming is zelfstandig en verantwoordelijk voor het eigen resultaat. Tegelijk maken ze gebruik van elkaars specifieke expertise. In die synergie ligt de onderscheidende kracht van VB Groep. Voor de ondernemingen, de medewerkers en hun opdrachtgevers: grotere partijen in de private en publieke sfeer, provinciale en gemeentelijke overheden, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en particulieren.

Voor de vestiging in Eindhoven en Breda is Xelvin de werving gestart naar werkvoorbereiders.

Locatie

Eindhoven,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?