Vestigingsleider

Geplaatst op 13 January 2020
  • Groningen
  • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het jaarplan en de commerciële, technische en sociale doelstellingen binnen de vestiging Groningen. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor medewerkers- en klanttevredenheid en rendement van je vestiging. Je zorgt voor het versterken van je vestiging door expertise, kwalitatieve groei en het verder ontwikkelen van de vestiging door groei bij bestaande klanten en door de werving van nieuwe klanten.

Je stimuleert en faciliteert de dagelijkse gang van zaken op de vestiging en je vindt het leuk om je collega's te ondersteunen in hun ontwikkeling. Dit doe je op een coachende en betrokken manier. Je bent een belangrijke spil in het bewaken en verder uitbreiden van de bedrijfscultuur zowel binnen als buiten de vestiging. Je bent scherp, hebt lef en bent zakelijk zonder de persoon te verliezen, je bent een aanjager en je weet mensen in hun kracht te krijgen. Je bent een verbinder van mensen en business, een netwerker die bruggen bouwt en resultaat door betrokkenheid is je drive.

Functie-eisen

Op commercieel gebied werk je in een groter geheel samen met de overige vestigingen en de commerciële afdeling Utiliteit Midden Noord. Je zorgt voor de uitbouw van vaste relaties en draagt bij aan het groeien van nieuwe relaties. Natuurlijk geef je ook invulling aan de ondersteunende processen binnen de vestiging, waaronder het KAM-, HRM-, ICT- en inkoopbeleid.

De ideale kandidaat beschikt naar inhoud en ervaring minimaal over een HBO opleidingsniveau in de richting van techniek en/of technische bedrijfskunde. Vakgerichte vervolgopleidingen zijn van belang. Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol en kennis van de markt in het noorden van ons land is een vereiste. Je bent in het bezit van uitstekende organisatorische vaardigheden en je hebt sterk analytisch inzicht. Betrokkenheid bij het werk, klantgerichtheid en een positieve en collegiale instelling zijn kernwaarden binnen dit bedrijf.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een professionele technisch dienstverlener waar ruim 1000 medewerkers werkzaam zijn verdeeld over 15 vestigingen. Ze ontwerpen, bouwen en onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk-, leer- en leefomgeving. Ze zijn een familiebedrijf en actief sinds 1921. Omdat ze veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling beschikken ze over diverse opleidingstrajecten zoals Operationeel Management, de Technicus als ambassadeur en een unieke BIM-opleiding in samenwerking met Avans+.

Verder bieden we jou:
- Een baan bij een prachtig familiebedrijf met een inspirerende ambitie: ze willen alleen nog energieneutrale en gezonde installaties realiseren. Zo dragen ze bij aan een slimme en gezonde omgeving om in te werken, leren, leven en beleven;
- Een zelfstandige functie binnen een energiek team;
- Een fijne werksfeer met leuke collega’s die graag samenwerken, zelf een stap extra zetten, altijd kansen zien en voortdurend klantgericht denken;
- Voldoende doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen;

Locatie

Groningen