Werkvoorbereider

Geplaatst op 15 september 2020
 • Leeuwarden
 • MBO
 • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Een dag in het leven van een werkvoorbereider bij Pol Infratechniek is heel divers en kan bestaan uit verschillende werkzaamheden. Je bent op het gebied van inkoop, planning, veiligheid en juridische zaken dagelijks aan het schakelen. Hoe cliché, maar we zoeken dus wel echt een duizendpoot die al deze facetten leuk vindt om aan te pakken!

Je draagt zorg voor een goede voorbereiding en begeleiding van projecten die uitgevoerd worden of in het verschiet liggen voor de afdeling Gas. Dit kan door het maken van een werkbegroting en uitvoeringsplanning.Oftewel, jij bent verantwoordelijk voor de efficiente inzet van mens en materieel.
Je stelt werkmappen samen voor de uitvoering, werkt de werkzaamheden uit in deelschema's en kijkt naar de materieelbehoefte van de onderaannemers.

Ook het aanvragen en beoordelen van offertes pak jij op, in overleg met de projectleider. Je controleert, toetst en past geleverde bestekken, werktekeningen en leidingschema's aan, maar houdt ook toezicht op de naleving van de interne beheerssystemen zoals ISO, VCA en CKB. Je kijkt ook kritisch naar waar het in de uitvoering beter en efficienter kan.

Functie-eisen

Voor het goed kunnen uitvoeren van deze functie vragen wij een afgeronde Mbo 4 opleiding waarna je middels stages en/of werkervaring affintieit hebt met G/W/E distributie in de ondergrondse infrastructuur.
Je bent administratief sterk onderlegd, nauwkeurig en stressbestendig. Juist omdat deze functie zo divers is, moet je goed kunnen schakelen tussen de verschillende belanghebbenden. Sterk efficient en planmatig kunnen werken is niet alleen voor de organsiatie een vereiste, maar ook voor jezelf om de prioriteiten op orde te kunnen houden.

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Hey jij daar! Leuk dat je deze vacature tot zover bekijkt. Heb ik hiermee jouw interesse gewekt? Laat ik dan snel vertellen hoe wij verder te werk gaan.
Mijn naam is Inge van Weperen, Managing Consultant bij Xelvin Drachten en ik sta voor jou klaar! Voor deze vacature bij Pol Infratechniek, een innovatief familiebedrijf, zoek ik iemand die zich kan vinden in het motto "Samen klaren wij de klus".

Bij vragen of opmerkingen over deze of andere vacatures mag je mij bellen, appen of mailen: 06 51 20 51 67 of i.vanweperen@xelvin.nl. Ik neem je graag mee in onze werkwijze, maar ben ooral benieuwd naar jou. Wat zijn jouw drijfveren, waar word jij wel maar ook juist niet gelukkig van in je werk? Waar kom jij écht tot je recht? Dat vind ik mooie zaken om met elkaar te onderzoeken.
Wanneer er een klik is en we beide overtuigd zijn van jouw toegevoegde waarde aan deze mooie organisatie, dan ga ik graag verder met jou in procedure. Zien wij elkaar snel?

Locatie

Leeuwarden

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?