Werkvoorbereider

Geplaatst op 24 July 2020
  • Zwolle
  • MBO
  • €3.500 tot €4.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Zoek jij een verantwoordelijke functie? Een functie waar veilig werken voorop staat? Lees dan de vacature.

De komende jaren zal er veel gebeuren in de wereld van Energie, waaronder het upgraden van middenspanningsstations.
Veiligheid en kwaliteit is in deze functie zeer belangrijk! Het is een structurele functie waarbij je werkverantwoordelijk bent voor Hoogspanning en Laagspanning. Belangrijk is dat jij beschikbt over de verreiste aanwijzingen zoal BEI voor de distributie. Als werverantwoordelijke ben je verantwordelijk voor het proces en veilig werken van de medewerkers. Hierbij ben je bezig in zowel de uitvoering als werkvoorbereiding. Als Werkverantwoordelijke stuur je dus ook de technici aan.

De werkzaamheden zijn onder andere;
  • Het stimuleren en toezicht houden op het naleven van de veiligheidsinstructies en -procedures
  • Ingrijpen bij onveilige situaties
  • Bepalen van procedures voor veiligere werksituaties en het meedenken over verbeterprocessen en installaties

Functie-eisen

Het is belangrijk dat je beschikt over minimaal een diploma MBO elektrotechniek niveau 4. We verwachten dat je al ervaring hebt opgedaan in de hoog- en laagspanning. Aanwijzingen als een VCA VOL, BEI BHS/BLS
zijn een verreiste.

Tevens is het belangrijk dat je goed overweg kan met stressvolle situaties. Veiligheid is essentieel, waarbij accuratesse en verantwoordelijkheidsgevoel benodigd zijn. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren.

Contact
Ik geef je graag meer informatie over deze vacature. Wil je meer weten of ben jij al overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek op een van onze Xelvin-kantoren.

Mijn naam is Marco Kikkert en ik help jou graag verder. Bij interesse, vragen, opmerkingen of een vrijblijvend gesprek kun je mij appen, bellen of mailen via; 06-30916949 of m.kikkert@xelvin.nl

Vergoeding

€3.500 - €4.500 bruto per maand

Locatie

Zwolle