Functieomschrijving

Als Technisch Werkvoorbereider draag je de verantwoordelijkheid voor het opstellen en organiseren van werkzaamheden binnen de (elektro)technische dienst, waaronder onderhoud en het verhelpen van storingen. Samen met de Inkoper werk je aan de technische inkoopprocessen. Je speelt een centrale rol bij het opzetten en beheren van een magazijn voor technische onderdelen. Bovendien zorg je ervoor dat opdrachten en taken efficiënt en tijdig worden uitgevoerd.

Het optimaliseren van de machineparkprestaties heeft directe invloed op de mogelijkheid om de gewaardeerde klanten snel te voorzien van het product. Als jij gedreven bent en voldoening haalt uit het succesvol plannen en uitvoeren van onderhouds- en technische projecten, dan ben jij degene die we zoeken!

Bij deze locatie in de regio van Rotterdam kom je in een aangenaam en toegewijd team terecht. Hier wordt de meest succesvolle creatie vervaardigd: GeoCeramica®, een keramische tegel met een unieke waterdoorvoerende onderlaag. De vestiging is volop in beweging en wordt bemand door meer dan 80 enthousiaste collega's.
In jouw rol als Technisch Werkvoorbereider maak je deel uit van een team van 9 collega's binnen de Technische Dienst. Je werkt nauw samen met het Hoofd Technische Dienst, aan wie je rapporteert.

Deze werkgever heeft zijn wortels in een familiebedrijf dat al sinds 1945 bestaat. Hun groei is te danken aan de passie en het ambachtelijke vakmanschap. Passie vertaalt zich in hoogwaardige producten en de capaciteit om hun klanten snel en doeltreffend van dienst te zijn. Dagelijks spannen ongeveer 500 medewerker zich in voor hun gezamenlijke missie, en zonder dat je het merkt, draagt deze werkgever bij aan onze leefomgeving.

De vestiging waar jij komt te werken, besteed veel aandacht aan hun medewerkers en er hangt een leuke en ontspannen sfeer. Naast de plezierige werkomgeving vind deze werkgever het ontzettend belangrijk dat er voldoende cursussen worden aangeboden om je kennis te verbreden. Ben je al enthousiast geworden?
Als Technisch Werkvoorbereider heb je diverse verantwoordelijkheden en taken, waaronder:
 • Het identificeren van de aard en omvang van de geplande werkzaamheden;
 • Het opstellen van een gedegen werkplanning voor apparatuur en installaties;
 • Het schatten van de benodigde manuren en de verwachte doorlooptijd;
 • Het uitvoeren van administratieve taken in een onderhoudsmanagement systeem (zoals Ultimo of een vergelijkbaar systeem);
 • Het uitwerken van complexe taken in duidelijke werkschema's, instructies, en eventueel het betrekken van externe specialisten;
 • Het monitoren van de voortgang van de werkzaamheden;
 • Het tijdig signaleren van mogelijke afwijkingen van de planning en activiteiten, en het aandragen van correctieve maatregelen;
 • Het opstellen van rapportages over kosten en de uitvoering van de werkzaamheden.
Dit is een zelfstandige functie waarbij nauwe samenwerking met onze Inkoper essentieel is. Je legt verantwoording af aan het Hoofd van de Technische Dienst.

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
 • Bij voorkeur beschik je over MBO werk- en denkniveau;
 • Je bent accuraat;
 • Je kan goed het overzicht bewaren.
Wij bieden
 • Een marktconform en passend salaris o.b.v. 40 uur;
 • Pensioenregeling via StiPP;
 • 25 vakantiedagen;
 • Begeleiding in jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Daarnaast krijg jij een uitdagende baan met veel afwisseling, een plezierige werkomgeving en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.
Contact
Mijn naam is Sharleen Croes en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via 06 82 05 89 81 of s.croes@xelvin.nl.

Salaris

€2.750 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Nieuw-Lekkerland
Sharleen Croes

Solliciteren of meer informatie?

Sharleen Croes
Managing Consultant

+31 (0)6 82 05 89 81 s.croes@xelvin.nl

Het sollicitatieproces

Solliciteer
Solliciteer gemakkelijk door hieronder op de ‘solliciteer-knop’ te klikken.
Kennismaking
We leren je graag kennen. Daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Mogelijkheden
Samen bespreken we jouw ambities, nemen we de mogelijkheden door en maken we kennis met onze opdrachtgevers.
Aanbod
Is het een match? Dan doen we jou een aanbod!

Solliciteer op deze baan

Solliciteer direct of neem contact op via:
+31 (0)6 82 05 89 81
s.croes@xelvin.nl
Solliciteer

Deel deze vacature

Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?