Werkvoorbereider E&I

Geplaatst op 18 March 2020
  • Friesland
  • HBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Weet jij als geen ander dat samenwerking met jouw collega's van essentieel belang is om gewenst resultaat te boeken? Wij zoeken per direct een teamplayer die zijn technische kennis met ons kan delen en het leuk vindt om een organisatorische rol te bekleden in de functie van Werkvoorbereider E&I.

Wij bieden jou een functie binnen een prettige werkomgeving met enthousiaste collega's. In de rol van Werkvoorbereider E&I lever je een uitdagende bijdrage met betrekking tot technische, administratieve en logistieke werkzaamheden. Onze projectmanager kan jouw steun hierbij goed gebruiken zodat alles op rolletjes verloopt tijdens het project. Jij als werkvoorbereider kent alle ins en outs van de lopende projecten en geeft jouw advies wanneer je denkt dat het nodig is. Wij bieden jou een magnifieke rol mede omdat jij aanspreekpunt bent voor de projecten vallend onder jouw verantwoordelijkheid. Als werkvoorbereider E&I ga je contact onderhouden met alle betrokkenen: leveranciers, monteurs, aannemers, opdrachtgevers en engineers. Dankzij jouw betrokkendheid zet jij je vol overgave in de tijdslijnen en afspraken te bewaken. Een functie vol variatie en uitdaging waarbij onze collega's je graag verwelkomen als een nieuwe versterking.

Functie-eisen

Wanneer je een aanvulling zou zijn voor het team:
  • Het zou mooi zijn als je HBO werk- en denkniveau hebt met meerdere jaren ervaring;
  • Jij omschrijft je als energiek, gedreven, resultaatgericht en een hands-on mentaliteit;
  • Vrienden en kennissen omschrijven jou als behulpzaam, energiek, teamplayer, analytisch en iemand met technische kennis.

Bedrijfsprofiel

Mijn naam is Henry Lap en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen: 06-13502498 / H.Lap@xelvin.nl. ik voorzie jou graag voor meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf als een toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever? Dan nodig ik jou graag uit voor een kennismakingsgesprek op één van onze Xelvin kantoren in Nederland!

Locatie

Regio Drachten