Werkvoorbereider Elektrotechniek

Geplaatst op 17 March 2020
  • Friesland
  • MBO
  • €2.500 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider Elektrotechniek weet je waarschijnlijk al in hoofdlijnen hoe jouw werkweek eruit komt te zien. De Werkvoorbereider waarna wij op zoek zijn zal een belangrijke spil worden in het succesvol realiseren van aangenomen projecten en werken op het gebied van elektrotechnische gebouwgebonden installaties. Jouw verantwoordelijk begint bij het uitwerken/aanpassen van tekeningen en berekeningen en eindigd bij het controleren van de werkbonnen van de onderaannemers. Alle stappen binnen het bouwproces zullen jouw aandacht vragen. Je gaat je onder meer bezighouden met het opstellen van de bouwplanning, het inkopen van de juiste materialen en het inregelen en aansturen van de onderaannemers.Tenslotte bewaak je het proces en stuur waar nodig is. Gedurende het bouwproces zul je intensief gaan samenwerken met de Projectleider.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een techneut die warm wordt van een rol als Werkvoorbereider. Je haalt je energie uit het succesvol organiseren van werk en treedt op als de spin-in-het-web tussen opdrachtgever/installateur/onderaannemer/leverancier. Daarnaast beschik je over relevante werkervaring bijvoorbeeld in de rol van Werkvoorbereider of Projectcoordinator, heb je een technische achtergrond, bij voorkeur op elektrotechnische gebied en werk je het liefste in kleine projectteams. Tenslotte is kennis van de softwarepakketten AutoCAD, StabiCAD en NordiNED een pre.

Wat bieden we jou:
  • De kans/begeleiding om je te ontwikkelen tot een volwaardig hoogwaardige techneut binnen de Elektrotechniek;
  • Het volgen van opleidingen en trainingen ter ondersteuning van je ontwikkeling;
  • Een werkplek binnen een innovatieve en vooruitstrevende omgeving;
  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen;
  • 13 adv-dagen;

Vergoeding

€2.500 - €3.500 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze klant is 1 van de grotere installateurs in Noord-Nederland. Iedere dag weer zijn haar medewerkers druk bezig met het bouwen, onderhouden en beheren van gebouwgebonden installaties. Dit doen zij voor klanten in met name de utiliteit waarbij je onder andere moet denken aan zorginstellingen, ziekenhuizen, de retail, kantoorpanden en hotels. De organisatie telt circa 400 medewerkers en kenmerkt zich door het familiaire karakter. Als Werkvoorbereider Elektrotechniek zal je onderdeel uitmaken van het projectentteam en zal je standplaats in Friesland zijn. Samen in een klein en hecht projectenteam wordt jouw inbreng en technische kennis op waarde geschat!

Locatie

Leeuwarden