Werkvoorbereider maintenance

Geplaatst op 19 March 2020
  • Limburg
  • MBO
  • €2.500 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar...
Een werkvoorbereider Maintenance voor onze plant in Geleen.

De werkvoorbereider Maintenance is verantwoordelijk voor het voorbereiden en het begeleiden van de uitvoering van onderhoudsactiviteiten ten behoeve van het machinepark. Daarnaast houdt de werkvoorbereider toezicht op het oplossen van storingen en in voorkomende gevallen ben je zelf actief in het oplossen van storingen.

Je draagt er zorg voor dat geplande, maar ook niet geplande, onderhoudswerkzaamheden veilig, tijdig en efficiënt worden uitgevoerd en binnen budget. Je bent in nauw contact met leveranciers en dienstverleners om tot maximale service en doelgerichte oplossingen te komen met optimale focus op veiligheid.

Onze locatie in Geleen is een van de twee grondstoffen fabrieken van Sekisui S-Lec B.V. Deze locatie voorziet in de grondstofbehoefte ten behoeve van de productie van PVB interlayer film en levert aan de gehele Sekisui S-Lec divisie wereldwijd.

Functie profiel
Het afstemmen van geplande werkzaamheden met de Maintenance Coördinator.
Het afwerken van de geplande werkzaamheden conform afgesproken tijdsplanning.
Het voorbereiden van de benodigde werkvergunningen, veiligstelschema conform LOTOTO, bestellen van benodigde materialen en het maken van afspraken met subcontractors.
Bewaken van de voortgang van werk in uitvoering: ontvangen, instrueren en begeleiden van uitvoerders, afstemmen van afwezigheden zodat er voldoende capaciteit is om het werk af te ronden, controle op uitgevoerde werkzaamheden.
Administratieve werkzaamheden: het bijwerken van technische documentatie, het verwerken van de urenverantwoording van externe leveranciers, voorbereiden maandrapportage, binnen boeken van uitgevoerde diensten/materialen, up to date houden van documenten in systemen.
In acht nemen van maatregelen op het gebied van Arbo, Milieu en Veiligheid: het herkennen van risico’s in eigen werksituatie en die van anderen. Het actief aandragen van verbetervoorstellen.
Zorgdragen voor een veilige staat van de gehele technische installatie.
Zorgdragen voor het reviseren van componenten en voorraadartikelen.

Functie-eisen

Functie-eisen
MBO technische opleiding met Elektrotechnische – of WTB achtergrond.
3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie: bulkchemie, continu en batchprocessen.
Bij voorkeur aanvullende trainingen/cursussen richting elektrotechniek of WTB.
Bij voorkeur aanvullende trainingen op het gebied van veiligheid: o.a. veilig hijsen, veilig werken met gevaarlijke stoffen etc.


Persoonsprofiel
Als Werkvoorbereider Maintenance heb je ervaring met het voorbereiden en monitoren van onderhoudswerkzaamheden ten behoeve van een machinepark. Je hebt ervaring/affiniteit in zowel WTB als Elektrotechniek. Naast voorbereidende werkzaamheden ben je niet te beroerd om zelf ook de handen uit de mouwen te steken. Naast hands-on is het belangrijk dat jij secuur bent in het volgen van geldende regels en procedures.

Vergoeding

€2.500 - €3.250 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

SEKISUI S-LEC BV maakt deel uit van de Japanse onderneming Sekisui Chemical Co. Ltd., met wereldwijd meer dan 24.000 werknemers. De Sekisui Chemical Group is producent van een breed aanbod van kunststof producten voor industriële- en consumententoepassingen en van producten voor infrastructuur- en huisvestingsdiensten. Doel: het verrijken van de levens van mensen en van de maatschappelijke infrastructuur.

Locatie

Midden-Limburg