Werkvoorbereider Maintenance

Geplaatst op 15 March 2020
  • Groningen
  • MBO
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij organisatorisch sterk onderlegt? En heb je daarbij een goed technisch inzicht? Ben jij goed in het opstellen van onderhoud plannen? Dan ben jij wellicht de Werkvoorbereider Maintenance waar ik naar op zoek ben.

In de rol van Werkvoorbereider Maintenance ben je verantwoordelijk voor het opstellen en calculeren van (onderhouds) plannen. Dit doe je in samenspraak met verschillende afdelingen binnen de organisatie. Hierin neem je zowel het correctief als preventief onderhoud voor je rekening en zorgt dat dit in een overzichtelijk week en capaciteitsplanning terecht komt. De afdeling bestaat uit een multidisciplinair onderhoudsteam (Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Meet & Regeltechniek en Automatisering). Van jou wordt een proactieve houding verwacht. Eigen ideeën met betrekking tot verbetermethodieken worden zeker op prijs gesteld.
Je werkt gestructureerd en bent continu bezig om onderhoudsprocedures te verbeteren en zorgt dat de onderhoudsbibliotheek up-to-date is. Je zorgt dat de monteurs goed geïnformeerd zijn over de planningen en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.
Daarnaast ben je ook nauw betrokken bij verschillende verbeterprogramma’s en stuurt hierin een aantal processen aan. Je zorgt voor de administratieve afwikkeling, planningen, calculaties en voortgang controle van het onderhoud.

Functie-eisen

  • Je hebt de beschikking over een MBO 4/HBO opleiding richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring als Werkvoorbereider WTB/E Maintenance
  • Ervaring met maintenance onderhoudsplanningen systemen zoals Ultimo/SAP
  • Kennis van verbetersystemen is een pre
  • In het bezit van een geldig VCA-Vol certificaat of bereidt deze te behalen
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om kundig advies te geven
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.

Bedrijfsprofiel

Xelvin is gespecialiseerd in de detachering van ondernemende technici die door hun gedrevenheid, flexibiliteit en ondernemende instelling nét het verschil maken. Technici die zich snel aan kunnen passen aan een organisatie en productief zijn.

Xelvin streeft steeds naar een optimale toegevoegde waarde voor alle betrokkenen. Voor bedrijven betekent dit samen ondernemen in een juist evenwicht tussen verantwoordelijkheid en objectiviteit. Bij medewerkers wordt gezocht naar de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid.

Voor een opdrachtgever in de regio Groningen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider Maintenance.

Locatie

Groningen