Werkvoorbereider Maintenance Elektrotechniek

Geplaatst op 03 september 2021
 • Geleen, Limburg, Nederland
 • MBO
 • €2.500 tot €3.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Werk jij momenteel als (elektro) monteur bij een industrieelbedrijf en heb je ervaring met storing zoeken? Bereid je je eigen klussen zelf (deels) voor? Of heb je reeds ervaring opgedaan als werkvoorbereider en zoek je een nieuwe job en deins je niet terug van de complexiteit die de chemische procesindustrie biedt? Kun je uit de voeten met gangbare elektrotechnische equipment en lukt het jou om stuurstroomschema's en Piping & Instrumentation Diagrams (P&ID's) te lezen en te verklaren? Kom dan bij Xelvin werken en wij zorgen voor een perspectiefvol vervolg van je carrière.

Je komt te werken op de afdeling Maintenance. De afdeling Maintenance heeft als doel service te leveren aan de gebruikers van machines en equipment. Het belangrijkste performance gebied is de dagelijkse machine beschikbaarheid en integriteit waarbij veiligheid en de bijdrage aan het primaire proces hoog in het vaandel staan.

Wat zijn jouw belangrijkste taken als Werkvoorbereider Maintenance Elektrotechniek?
De functie verklapt het grotendeels al, namelijk: het voorbereiden van de uitvoering van onderhoudsactiviteiten ten behoeve van het machinepark. Wat doe je verder zoal? Je ziet bijvoorbeeld toe op het oplossen van storingen en af en toe los je zelf storingen op. Je moet dus niet bang zijn om zelf met de voeten in de klei te staan. Geplande en niet geplande werkzaamheden laat je (of doe je zelf) veilig, tijdig en efficiënt uitvoeren. Hierbij houd je rekening met het vooraf bepaalde budget en sta je continu in dienst van de productie. Wanneer je werk door derden laat uitvoeren stuur je deze contractors aan en coördineer je de werkzaamheden. Ten slotte communiceer je met leveranciers en dienstverleners met als doel maximale service en doelgerichte oplossingen.

Wat omvat de werkvoorbereding in detail?
Je bereidt de benodigde werkvergunningen voor, je zet het veiligstelschema conform "Lock Out - Tag Out - Try Out" (LOTOTO) op, je bestelt materialen en je maakt afspraken met subcontractors.

Je contactpersoon van Xelvin aan het woord:
"Bij Xelvin ben ik verantwoordelijk voor jouw persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. Dagelijks kun je mij bereiken voor praktische zaken zoals vragen over je salaris of voor overige persoonlijke zaken. Ik ben er om bij te dragen aan je stijgende leercurve. Daarvoor werken wij samen aan een ontwikkelingsplan met meerdere evaluatiemomenten per jaar. Ten slotte ontvang ik je graag tijdens een van de Xelvin Academy cursussen of op een van de informele activiteiten."

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn als Werkvoorbereider Maintenance Elektrotechniek verwachten wij:
 • Een afgeronde MBO opleiding in de elektrotechniek of middenkader engineering en affiniteit met de werktuigbouwkunde;
 • Know how van elektrotechnisch onderhoud in bij voorkeur een chemische/energie industrie: je weet hoe je elektromotoren aansluit en kunt bijvoorbeeld stuurstroomschema's en Piping & Instrumentation Diagrams (P&ID's) lezen en verklaren;
 • Dat je secuur bent in je werkzaamheden en in het opvolgen en in acht nemen van regels, procedures en veiligheidseisen;
 • Je bent taalvaardig, verslaglegging doe je nauwkeurig en je kunt goed communiceren met in- en externe contacten.

Xelvin hecht waarde aan goed werkgeverschap. Wij bieden je vastigheid, stabiliteit en fun. De salarisrange voor deze functie ligt tussen de € 2.500 en € 3.250 (enige uitloop is mogelijk). Wij faciliteren een 24/7 ongevallenverzekering, collectieve ziektekostenverzekeringskorting, een aanbreng-bonus en informele activiteiten. Extra benodigdheden voor het uitvoeren van je functie worden door ons verstrekt. Wil je een van je competenties ontwikkelen? Dan investeren wij graag in een cursus of training. Wat betreft jouw toekomst, wij betalen 2/3e van je pensioen premie en jij de rest.

Hoe nu verder?
Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons via de contactgegevens om te sparren over deze mogelijkheid. Wij hopen jou graag snel te mogen verwelkomen!

Vergoeding

€2.500 - €3.250 bruto per maand

Locatie

Geleen, Limburg, Nederland,

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.

Sollicitatieproces

Solliciteer gemakkelijk via Xelvin.nl
We leren je graag kennen, daarna weet je ook gelijk wie wij zijn.
Samen maken we kennis met onze opdrachtgevers
En doen we jou een aanbod!

Daarom vind jij jouw uitdaging in de techniek met Xelvin:

 • Wij begrijpen technici en techniek als geen ander
 • De beste balans tussen flexibiliteit, zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Samen met onze opdrachtgevers zijn we de onmisbare schakel voor de ontwikkeling en verduurzaming van de wereld
 • Met een persoonlijke aanpak zorgen wij samen met jou voor jouw carrière.
Ken je iemand anders die goed bij deze vacature past?