Werkvoorbereider Techniek

Geplaatst op 07 April 2020
  • €2.500 tot €3.750
Solliciteer

Functieomschrijving

Ben jij een rasechte techneut met leidinggevende capaciteiten die er samen met zijn teamgenoten voor zorgt dat de productie op rolletjes loopt? Ben jij stressbestendig en let jij er ook scherp op dat collega’s en externe partijen hun werkzaamheden op de veiligste wijze uitvoeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de werkzaamheden van de technische dienst op de locatie op een correcte, geordende en veilige manier verlopen. Gezamenlijk hebben jullie de taak een optimaal functionerend machinepark te realiseren met zo weinig mogelijk stilstand als gevolg van achterstallig onderhoud en onvoorziene reparaties. Jij bepaalt daarbij de urgentie van uit te voeren reparaties en de te nemen acties en zorgt ervoor dat een en ander zo efficiënt en effectief mogelijk wordt uitgevoerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en begeleiding van alle voorkomende preventietaken op de locatie.

Wat zijn je werkzaamheden als Werkvoorbereider?

Je zorgt voor een efficiënte personeelsplanning voor de afdeling technische dienst, waarbij je tevens de urenregistratie bijhoudt.
Je ondersteunt en realiseert mede het preventieve onderhoud op de locatie. Dit betekent o.a. dat jij de preventieve onderhoudsplanning beoordeelt, de inspectie- en reparatierondes bespreekt met de Teamleider technische dienst, deze inspectierondes inplant en op locatie voorbereidt, vervanging van monteurs organiseert en de resultaten van de uitgevoerde inspecties doorspreekt met diverse stakeholders.
Je treft (preventieve) technische maatregelen om de veiligheid op locatie te waarborgen en coördineert de storingsdienst op de locatie.
Je voert het contractors-management uit. Dit houdt in dat jij opdrachten verstrekt en afwikkelt met contractors, hen toelaat, begeleidt en de uit te voeren werkzaamheden beoordeelt, toeziet op veilig werken en na afronding van de werkzaamheden de werkplek vrijgeeft voor productie.
Je zorgt voor een optimaal voorraadbeheer zodat benodigde materialen en onderdelen op het juiste moment beschikbaar zijn.
Je bent bereid om in een consignatierooster mee te draaien.

Functie-eisen

Minimaal een afgeronde technische mbo opleiding niveau 4 of door werkervaring gelijkwaardig verkregen niveau.
Ervaring in het aanpassen en installeren van elektrische installaties en apparatuur.
Aantoonbare leidinggevende capaciteiten in een vergelijkbare functie.
Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de procesindustrie en/of productieindustrie (ATEX).
Je beschikt over een diploma VCA VOL of bent bereid deze te behalen.
Kennis van Word en Excel.

Wat mag jij van Xelvin verwachten?
Een job met toekomstperspectief;
Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een op cao gebaseerd salaris, een 24/7 ongevallenverzekering en een aantrekkelijke pensioenregeling;
Persoonlijke coaching: we dagen je uit om aan de slag te gaan met persoonlijke ontwikkeling;
Trainingsmogelijkheden om iedere dag jouw kennis uit te breiden.

Vergoeding

€2.500 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is ambitieus. Zij willen de beste zijn in wat ze doen. Daarvoor hebben ze mensen nodig die de besten zijn in hun vak. Ongeacht op welke plek in onze organisatie zij werkzaam zijn. De lat ligt dus hoog en je wordt volop uitgedaagd. En wij hebben jou ook veel te bieden. Word jij blij van onderstaande punten? Dan past onze organisatie goed bij jou!

Werken bij deze opdrachtgever betekent werken met collega’s die passie hebben voor hun vak. Mensen met ondernemersbloed, net als onze klanten. We zijn een resultaatgerichte organisatie met een prettige, informele werksfeer. Deuren staan voor elkaar open en we zeggen je en jij. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, waardoor je mede invulling kunt geven aan je functie en het toekomstperspectief ervan. Voor wie zich in bovenstaande herkent, zijn er volop carrièremogelijkheden.
De opdrachtgever is marktleider in productie, speelt een vitale rol in een dynamische wereld: de voedselproductieketen. Onze belangrijkste uitdaging? De groeiende wereldbevolking op duurzame wijze voorzien van voedsel.

Het salaris is afhankelijk van je ervaring en leeftijd, andere voorwaarden die minstens zo belangrijk zijn:
Een fulltime baan;
Reiskostenvergoeding;
30 vakantiedagen + aanvullend ADV;
Een goede pensioenregeling;
Budget voor training/opleiding.

Heb je interesse, of wil je meer informatie? Mijn naam is Albert Nijland en je mag mij altijd bellen, appen of mailen via: +316-14554678 of a.nijland@xelvin.nl. Ik voorzie je graag van meer informatie en ik nodig je graag uit voor een kennismaking via een videoverbinding om elkaar beter te leren kennen.