Werkvoorbereider Technische Dienst

Geplaatst op 18 March 2020
  • Noord-Holland
  • MBO
  • €3.250 tot €4.250
Solliciteer

Functieomschrijving

Wil jij werken in een fabriek waar volop geïnvesteerd wordt in het machinepark? Waar van jou wordt verwacht dat je ideeën aandraagt en waar je direct in contact staat met de Manager Technische Dienst? Graag neem ik je in het profiel hieronder mee in deze uitdaging!

Voor een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zoekt Xelvin een ervaren Werkvoorbereider voor hun Technische Dienst in Edam. Jij vindt het een uitdaging om te werken in een omgeving waar de productiecapaciteit verdubbeld gaat worden. In deze functie werk je in een team dat bestaat uit onder andere Technische Specialisten, Coördinatoren en Monteurs.

Hoe ziet jouw dag eruit als Werkvoorbereider?
Als Werkvoorbereider begin je elke dag met een overleg van je directe collega’s, de Manager TD en Coördinatoren. Hierbij stel jij prioriteiten voor de preventieve onderhoudswerkzaamheden en maak je een overzicht van de kosten. Samen met het team maak je een planning voor de Technische Dienst en bepaal je welke materialen hiervoor nodig zijn. Hierna neem je contact op met technische leveranciers en ben jij eindverantwoordelijke voor de beoordeling van offertes en leveringen. Samen met de Technische Specialisten beoordeel je wekelijks het resultaat van de preventief uitgevoerde werkzaamheden en corrigeer je daar waar nodig.

Manager TD aan het woord:
“Binnen ons team bieden wij de kans om jezelf verder te ontwikkelen en uit te dagen op het gebied van techniek in de breedste zin van het woord. Je bent een teamspeler maar kan ook prima solistisch werken. Jij bent continu de brug tussen de Technische Dienst en het Management. Kennis delen en overdragen zijn belangrijke speerpunten binnen ons team.”

Functie-eisen

Wij bieden
  • Een salaris tussen de € 3.350 en € 4.290 per maand, excl. 3% eindejaaruitkering o.b.v. 40 uur per week
  • 30 vakantiedagen
  • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer.
  • Laptop en telefoon
  • Wat betreft de toekomst, wij betalen 2/3 van je pensioen premie en jij 1/3
  • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • Je hebt Hbo-werk- en -denkniveau in de richting Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Technische bedrijfskunde


Contact
Mijn naam is Frank Reinders en ik help jou graag om in aanmerking te komen voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via: 06 - 13 00 78 51 of f.reinders@xelvin.nl

Vergoeding

€3.250 - €4.250 bruto per maand

Locatie

Edam