Werkvoorbereider Werktuigbouw

Geplaatst op 15 January 2020
  • Noord-Holland
  • MBO
  • €3.000 tot €3.500
Solliciteer

Functieomschrijving

Heb jij interesse in luxe jachten? Mag jij graag alles tot in de puntjes regelen? En schrik jij niet van een complexe tekening?
Voor onze opdrachtgever welke is gespecialiseerd in de bouw van luxe custom built motorjachten, zoekt Xelvin Jacht & Scheepsbouw een Werkvoorbereider voor de afdeling werktuigbouw.
Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle technische systemen aan boord van het jacht, zoals de airco- en heatingsystemen, hydraulische installaties en de complete voortstuwingstrein.

Hoe ziet jouw dag eruit als werkvoorbereider?
Je begint de dag natuurlijk met een lekkere kop koffie. Vervolgens ga je in overleg met je collega werkvoorbereiders en de Assistent Manager. Na het overleg heb je een aantal tekeningen van de engineeringsafdeling te controleren, voordat deze richting de werkvloer gaan. Met een paar kleine opmerkingen zijn de tekeningen retour naar de engineering en je gaat in overleg met de voorman en een monteur over een technisch knelpunt wat de installatie van de schroefas belemmerd.
Met de broodtrommel onder de arm schuif je aan bij een aantal collega's om eens rustig de weekend plannen te bespreken. Na de pauze komt de Assistent Manager langs en vraagt of jij de aanwezigheid van alle onderdelen in het magazijn wil checken voor de monteurs die maandag gaan beginnen met het installeren van de heaters. Ook check je nu meteen de kwaliteit van de onderdelen en overleg je even met de magazijnchef over de nog binnen te komen onderdelen.

Natuurlijk is je takenpakket een stuk uitgebreider dan deze kleine greep uit jouw werkzaamheden. We nemen je graag uitgebreider mee hierin tijdens een persoonlijke kennismaking!

Functie-eisen

Wanneer ben je een aanvulling voor het team?
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau met een voorkeur richting werktuigbouw of maritieme techniek
  • Je hebt kennis van kwaliteitseisen binnen de sector, hierbij denken aan certificerende instanties
  • Je weet je goed te redden met de te gebruiken programma's waaronder AutoCad, Solid Edge en Microsoft Office
  • Je kunt jezelf zowel zelfstandig als in teamverband goed redden
  • Communicatief vaardig zowel in de Nederlandse als de Engelse taal
  • Ervaring binnen de maritieme sector zou een mooie aanvulling zijn.
Contact
In een persoonlijk gesprek nemen wij je graag mee in de cultuur van het bedrijf en de mogelijkheden voor jou om binnen deze geweldige sector te kunnen werken. Binnen Xelvin Jacht & Scheepbouw vinden wij het belangrijk om persoonlijk met jou mee te denken over jouw ambities en drijfveren.

Je kunt mij bereiken op 06-13576280 of via een WhatsApp bericht.
Stuur je reactie en je CV naar Boaz Dikken via b.dikken@xelvin.nl

Vergoeding

€3.000 - €3.500 bruto per maand

Locatie

Noord Holland