Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde

Geplaatst op 31 July 2020
 • Limburg
 • MBO
 • €2.500 tot €4.000
Solliciteer

Functieomschrijving

Verantwoordelijk zijn voor de coördinatie van projecten en regulier onderhoud? Speel jij graag een belangrijke rol en zorg je ervoor dat er een goede planning is, voldoende en geschikt personeel inzetbaar is en dat alle materialen op tijd beschikbaar zijn?

Wij zoeken een Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde die zichzelf onmisbaar wilt maken in de voorbereidingsfase van technische projecten en naderhand de voortgang in de gaten blijft houden.

Wat zijn jouw werkzaamheden als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde?
 • Je bent verantwoordelijk voor de planning van projecten en opdrachten;
 • Hiervoor stel je onder meer het benodigd personeel samen, maak je werkroosters en koop je de juiste materialen in;
 • Zo nu en dan maak je technische tekeningen waarvoor je gangbare CAD-systemen gebruikt;
 • Uiteindelijk begroot je alle benodigde uren en materialen en stel je een financiële begroting op;
 • Na de voorbereiding blijf je de voortgang in de gaten houden.

Je contactpersoon van Xelvin aan het woord:
"Bij Xelvin ben ik verantwoordelijk voor jouw persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. Dagelijks kun je mij bereiken voor praktische zaken zoals vragen over je salaris of voor overige persoonlijke zaken. Ik ben er om bij te dragen aan je stijgende leercurve. Daarvoor werken wij samen aan een ontwikkelingsplan met meerdere evaluatiemomenten per jaar. Ten slotte ontvang ik je graag tijdens een van de Xelvin Academy cursussen of op een van de informele activiteiten."

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie verwachten wij:
 • MBO niveau 4 opleiding in werktuigbouwkunde of een aanverwante richting;
 • Ervaring in een werkvoorbereider-, teken- of calculatie rol binnen een industrieel of technisch bedrijf;
 • Je kunt uit de voeten met gangbare systemen zoals SAP en Auto-CAD en je weet wat ervoor nodig is om een project of opdracht succesvol voor te bereiden.

Xelvin hecht waarde aan goed werkgeverschap. Wij bieden je vastigheid, stabiliteit en fun. De salarisrange voor deze functie ligt tussen de € 2.500 en € 4.000. Wij faciliteren een 24/7 ongevallenverzekering, collectieve ziektekostenverzekeringskorting, een aanbreng-bonus en informele activiteiten. Extra benodigdheden voor het uitvoeren van je functie worden door ons verstrekt. Wil je een van je competenties ontwikkelen? Dan investeren wij graag in een cursus of training. Wat betreft jouw toekomst, wij betalen 2/3e van je pensioen premie en jij de rest.

Hoe nu verder?
Is jouw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons via de contactgegevens om te sparren over deze mogelijkheid. Wij hopen jouw graag snel te mogen verwelkomen!

Vergoeding

€2.500 - €4.000 bruto per maand

Locatie

Limburg