Ondernemende manufacturing engineers waarop je kunt bouwen

 

De afdeling Manufacturing Engineering van Xelvin voorziet in de juiste mensen om de hoogwaardige productieomgevingen van onze klanten optimaal te ondersteunen. Manufacturing Engineering werft en detacheert MTS+, bachelor- en masterkandidaten die gespecialiseerd zijn in het werken in productieomgevingen en de processen eromheen en die affiniteit hebben met de desbetreffende producten en branches.

 • Hightech
 • Automotive
 • Algemene machinebouw
 • Food
 • Aerospace
 • Procesindustrie
 • Scheepsbouw
   

Xelvin Manufacturing Engineering is zowel sterk in het invullen van de vraag naar grote aantallen engineers, als in het vinden en detacheren van die ene technische specialist die onze klant tijdelijk of langdurig helpt een bepaalde behoefte efficiënt en productief in te vullen.
 

Wij onderscheiden ons door onze open en eerlijke dienstverlening en werkwijze en onze creativiteit bij het vinden en detacheren van de juiste toptechneut(en). Wij beschikken over een vast netwerk van hooggekwalificeerde technici en werken daarnaast voortdurend aan de uitbreiding van onze (inter)nationale recruitmentnetwerken. Wij hebben onder andere goede samenwerkingsverbanden met gerenommeerde hogescholen en universiteiten, waardoor we al in een vroegtijdig stadium contact met potentiële top-engineers hebben. Door ons uitgebreide (inter)nationale recruitmentnetwerk kunnen wij, ook als er in een bepaalde branche of regio schaarste is aan personeel met de juiste kwalificaties, altijd de passende specialisten aanleveren die voorkomen dat de productie van onze klanten in gevaar komt.
 

Onze ervaren managing consultants zijn al jaren werkzaam in de technische detachering en hebben geleerd om mee te denken met onze klanten en hun vraag naar de juiste medewerkers proactief, innovatief en effectief in te vullen. Al onze (inter)nationale kandidaten worden, veelal in het land van herkomst, volledig door onze consultants gescreend op motivatie, opleiding en werkervaring en hun soft skills.

Een kandidaat die eenmaal tot ons netwerk van ondernemende technici is toegelaten, wordt door ons uitgebreid ondersteund en (bij)geschoold, bijvoorbeeld op het gebied van huisvesting, taal- en communicatieve vaardigheden, inschrijving bij de instanties en alle fiscale en juridische aspecten. Zo scheppen wij de juiste arbeidsomstandigheden voor onze professionals en voldoen wij optimaal aan de voorwaarden voor succes, zowel voor onze medewerkers als onze klanten.

Branches

 • Hightech
 • Automotive
 • Algemene machinebouw
 • Food
 • Aerospace
 • Procesindustrie
 • Scheepsbouw

Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin. Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn...

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

Grijp deze kans!

Draag jij graag een steentje bij aan het geluk van mensen in hun werk?

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

Investeren in talenten

Binnen Xelvin kom je terecht in een organisatie waarbinnen jouw persoonlijke groei is gegarandeerd. Wij geloven dat Xelvin de plek is waar je je persoonlijke en professionele idealen kan verwezenlijken. Dat komt niet alleen omdat wij als organisatie...

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

WORD JIJ ONZE DERDE OFFICE MANAGER (M/V)?

Bij Xelvin zijn we hard gegroeid en daarom op zoek naar een parttime Office Manager die zich samen met haar collega’s Marloes en Yvonne staande weet te houden in een echte mannenwereld. We zoeken iemand die 24 uur per week beschikbaar...

ongeveer 1 jaar geleden - via deze website

Jullie vissen toch allemaal in dezelfde vijver!?

Een opmerking die we regelmatig horen van potentiële opdrachtgevers: “Wat maakt nou dat ik met júllie in zee moet gaan en niet met concurrent X? Jullie vissen toch allemaal in dezelfde vijver?”.

meer dan 2 jaar geleden - via deze website

De techneut als ambassadeur

Woensdag 3 mei 2017 zal voor voetbalminnend Nederland de geschiedenis ingaan als de dag dat Ajax op heroïsche wijze Olympique Lyon verslaat en een reuzestap zet richting de finale van de UEFA Europa League. Techniekminded Oost-Nederland...

meer dan 2 jaar geleden - via deze website

Big data als glazen bol voor je carrière 

Contract 1

De film Moneyball is bij veel mensen bekend: het verhaal van het arme maar toch succesvolle honkbalteam Oakland Athletics. Het team is samengesteld aan de hand van data met één doel: het onmogelijke mogelijk maken. Dit toekomstbeeld...

meer dan 2 jaar geleden - via deze website

nieuwe collega's Xelvin

Vandaag mogen wij alweer 5 nieuwe collega's verwelkomen op de Xelvin introductiedag! V.l.n.r. Mitchell, Jasper, Anne, Giancarlo en Daan heel veel succes gewenst op jullie nieuwe werkplek! #Xelvin #groei #trots

meer dan 2 jaar geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Manufacturing Engineering, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »