3e bijeenkomst Techniek 3.0 regio Oost


- via deze website

Woensdag 16 oktober staat de 3e bijeenkomst van ons opleidingsprogramma Techniek 3.0 in de regio Oost gepland. De derde training gaat over "time-management". Deze wordt gegeven door André Tolsma van het bedrijf TDVL.

Tijdens de training ga je aan de slag met je eigen tijd. De tijdverslinders komen aan bod, hoe ga je hier mee om en hoe kun je een goede planning maken? Voor jou levert de training op dat je eigen werkleven leuker gaat maken, je productiviteit krijgt een boost en je doelen en ambities komen sneller binnen bereik. Je leert structuur aan te brengen in je werk en om te gaan met tijdsgebrek. Timemanagement is niet moeilijk, in twee uur tijd kun je met slimme tips, flinke stappen maken!

André is een bevlogen trainer die de afgelopen jaren diverse trainingen bij Techniek 3.0 heeft gegeven. André is enthousiast, gedreven en goed in het doorgronden van mensen. Hij kan als geen ander mensen enthousiasmeren en inspireren.

Wanneer?
Woensdag 16 oktober vanaf 17:30 uur. Een warme maaltijd wordt verzorgd.

Waar?
Kanaal Noord 350 te Apeldoorn

Aanmelden
Wil jij graag bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Neem dan contact op met een van onze consultants via 0314-700505 (Doetinchem), 0546-850180 (Almelo) of 055-3600002 (Apeldoorn) of mail naar oost@xelvin.nl.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 5 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht