Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team


- via deze website

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest hij voor een ander team.

We kennen het allemaal! Het aanbod van Engineers met een BsC of MsC opleiding word steeds kleiner, terwijl de behoefte aan hoog opgeleid technisch personeel de komende jaren gaat expanderen. We zien de laatste jaren steeds meer buitenlandse engineers naar Nederland komen om het tekort op te vullen. Dit is naar ons idee een prima ontwikkeling, zeker wanneer je oog houdt voor het juiste kennisniveau.

Xelvin is specialist in werving van goed opgeleide internationale engineers. Al jaren vult Xelvin de technische kennis aan bij toonaangevende bedrijven. Sinds 2010 heeft Xelvin een uniek samenwerkingsverband met het "Dublin Institute of Technology". Door deze samenwerking zijn we in staat om u in een vroeg stadium in contact te brengen met de Engineers van de toekomst.

Xelvin is hoofdsponsor van het Formula Student Race car Team. Dit is een afstudeerproject waarin in teamverband een raceauto ontwikkeld wordt, waarmee op het circuit van Silverstone in (wereldwijd) competitieverband gestreden wordt tegen meer dan 100 andere studententeams.

Tijdens de ontwikkeling van de racewagen komen alle facetten van Engineering aan bod zoals research, design, materiaalkeuze en testen en ook word gekeken naar maakbaarheid, kosten en de bedrijfskundige kant. Rekening houdend met een productie van 1000 stuks worden er keuzes gemaakt voor uitbesteding van modules of het zelf vervaardigen van onderdelen in de eigen werkplaats.

Xelvin biedt u de kans om geheel kosteloos en vrijblijvend kennis te maken met deze toekomstige Engineers die per mei/juni beschikbaar zijn voor werk. Past een van deze engineers bij wat u zoekt, dan verwelkomen wij u graag tijdens de finale race op het circuit van Silverstone (Engeland).

Voor meer informatie, of om u aan te melden, kunt u contact opnemen met Edo Vaes, managing consultant (contactgegevens: e.vaes@xelvin.nl of +31 (0)6 82 06 04 00).

De vorderingen van het DIT team zijn te volgen via Facebook.

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Xelvin's DIT team op Ierse tv

De Ierse nationale tv laat zien hoe het door Xelvin gesponsorde DIT team zich voorbereid op de Formula Student challenge op Silverstone.

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht