Bavaria tour


- via deze website

Succes moeten we vieren! Onze gerenomeerde klant Bavaria in Lieshout, waar we momenteel 9 mensen gedetacheerd hebben, heeft voor ons een hele interessante, leerzame en vermakelijke rondleiding verzorgd.

Bavaria Brouwerijcafé was het begin- en trefpunt. Het vervoer vanuit het cafe was geregeld. Er reed een heus Bavaria treintje die ons netjes op de plek van bestemming heeft afgezet. De tour in de fabriek leverde ons mooie feiten en verrassende smaakmomenten op. Bavaria produceert jaarlijks zo'n 6,5 miljoen hectoliter bier, waarvan 500 miljoen flesjes en 1 miljard blikjes. Je begrijpt dat hier een heel proces aan vooraf gaat, waarbij verschillende factoren van belang zijn. Geduld is een schone zaak, zo ook bij het brouwen van bier.

Om in stijl te eindigen zijn we weer teruggekeerd naar het Brouwerijcafe en hebben we er nog van één (of meer ;-) ) biertjes genoten!

 

        

20170106_161305 20170106_160029

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht