Communicatie vaardigheden training2015 voor engineers.


- via deze website

Training communicatie engineers

Afgelopen maanden hebben een aantal Xelvin techneuten, uit Noord-Nederland, een speciale communicatietraining gehad voor engineers, welke werd gegeven door de huistrainer van Xelvin, Guus Hofstede. Voorafgaand aan de training is de cursisten gevraagd hoe zij zichzelf zien en wat de leidinggevende en collega’s van hen dacht. Een van de kandidaten heeft zelfs een opdrachtgever gevraagd hem feedback te geven.

De training werd gegeven bij Green Planet in Pesse, een bijzondere locatie, dat een milieubewuste combinatie is tussen een horecagelegenheid en een state of the art tankstation. De eerste dag bestond uit theorie en praktijkvoorbeelden en handvaten om jezelf te ontwikkelen. Daarna kregen de techneuten de gelegenheid om de kennis in de praktijk toe te passen. Ze waren erg enthousiast en hadden de smaak te pakken. Waar sommigen het soms spannend vonden om in groepen te spreken, boden ze nu al aan om presentaties te geven binnen Xelvin.

De tweede dag konden ze de ervaringen met elkaar delen. Tevens werd iedereen gevraagd zichzelf terug te kijken op video om zo nog bewuster te worden van de eigen communicatie. Tot slot konden de cursisten de kennis in de praktijk toepassen door vragen te stellen aan de gastspreker van de dag. Hans Verra was speciaal voor de cursisten langsgekomen om zijn eigen kennis en ervaring te delen en de vele vragen te beantwoorden.

De reacties van de cursisten waren enorm positief en voor velen een eye-opener van hoe belangrijk communicatie is.

 

Training communicatie engineers

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht