Communicatietraining door Xelvin voor Service Engineers van KSE


- via deze website

Gisteren heeft Willem van Hattem van Xelvin een communicatietraining gegeven aan 19 Service Engineers van KSE Process Technology B.V.

KSE is dé doseer- en weegspecialist met internationale ervaring op het gebied van procesoplossingen in de diervoederindustrie.

Persoonlijk contact, uitstekende service en passie voor de poeder- en korrelverwerkende industrie staan  centraal bij KSE. Om deze service te kunnen waarborgen komen de Service Engineers regelmatig bij klanten over de vloer, waarbij goede communicatie van groot belang is.

Het doel van de training was om meer inzicht te krijgen in hoe men communiceert en bewustzijn te creëren over het effect van verschillende soorten communicatie.

Tijdens de training zijn verschillende onderwerpen aan bod gekomen zoals non-verbale en verbale communicatie, wat is communiceren nu precies, welke soorten vragen zijn er zoal en tot slot een stukje over taaltechniek.

Gezien de grote opkomst en vele positieve reacties mogen we wel spreken van een zeer geslaagde training!

Communicatietraining 2


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht