Denken...Durven en DOEN!


- via deze website

Al jaren heeft de jacht- en scheepsbouwindustrie in Nederland te kampen met een te kort aan hoog opgeleide technici. Xelvin Jacht- en Scheepsbouw denkt daarom "grenzeloos" en is om deze reden afgereisd naar de Universiteit van Southampton. Het resultaat van deze unieke samenwerking is dat wij 3 top talenten hebben geselecteerd.

Waarom de Universiteit van Southampton?
De universiteit van Southampton staat bekend om het zeer hoge niveau van de Ship Science en Yacht Design opleidingen. De afgestudeerde studenten zijn breed inzetbaar als bijvoorbeeld: Naval Architect, Design Engineer of Maritiem Engineer.

De door ons geselecteerde talenten:
Uit een groep van ruim 30 laatstejaars, heeft Xelvin Jacht & Scheepsbouw middels uitvoerige persoonlijke gesprekken de beste 3 studenten geselecteerd. Deze recent afgestudeerde zouden allen graag hun carrière willen starten in Nederland. Allen beheersen de Engelse taal uitstekend en Xelvin Jacht en Scheepsbouw  zal tijdens het detacheringtraject zorg dragen voor o.a. Nederlandse les, zodat zij zich ook in het Nederlands goed verstaanbaar kunnen maken. Uiteraard dragen wij als goed werkgever tevens zorg voor huisvesting, BSN-nummer, bankrekening en de benodigde verzekeringen.
We hebben 5 top nederlandse luxe jachtwerven benaderd die graag hun medewerking hieraan gaven.
Dus Denken ... Durven en gewoon Doen!!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht