Frank Reinders sponsort succesvol zaalvoetbalteam Xelvin


- via deze website

1274503_663647700321025_1798577897_o

Consultant Frank Reinders van Xelvin Alkmaar sponsort sinds 2013 het recreatie zaalvoetbalteam Xelvin in Heerhugowaard. Vanuit zijn netwerk werd Frank gevraagd om aan een nieuw op te richten vriendenteam de naam van Xelvin te koppelen. Vanuit het persoonlijk sponsorbudget heeft hij besloten dit ter beschikking te stellen aan zaalvoetbalteam Xelvin.

Recreatievoetbal Heerhugowaard organiseert een zaalvoetbal competitie voor 48 teams verdeeld over 4 poules. Veelal lokale ondernemers verbinden hun naam aan de teams die per seizoen strijden om promotie en degradatie.

Als nieuwkomer in de competitie moest Xelvin starten in de D poule. Samen met Noordeloos Schilderwerken domineerden zij, waarna beiden promoveerden naar de C poule. Ook dit jaar staan beide teams fier bovenaan.

 

Stand

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht