Geslaagde Beurs Bouw Compleet 2014 voor Xelvin Bouw & Infra


- via deze website

Xelvin Bouw & Infra heeft op 4,5 en 6 november 2014 voor de tweede keer deelgenomen aan de beurs Bouw Compleet in Venray. Na een succesvolle editie van 2013 waarbij er waardevolle contacten zijn ontstaan en waaraan we vooral ook veel plezier hebben gehad waren de verwachtingen voor 2014 hoog gespannen.

In de Evenementenhal Venray viel de beurs Bouw Compleet samen met een combinatie van vier vakbeurzen die gezamenlijk de totale bouwkolom bereiken; Bouw Compleet, Monument, Installatie Vakbeurs en Energie & Besparing.

Het economisch herstel begint haar contouren af te tekenen, daarmee is het van het allergrootste belang om gezamenlijke doelstellingen, duurzame oplossingen, win-win situaties en lange termijn relaties te realiseren. Hoe kunnen bedrijven effectiever samenwerken? Hoe kan verder invulling worden gegeven aan de kolomgedachte om een totaal palet te bieden aan alle ondernemers die in de bouwkolom actief zijn? Dit zijn vragen die de beursorganisatoren zich afvroegen. Laten wij met Xelvin niet geheel toevallig aangesloten zijn bij het initiatief “De Bouwplaats”, waar dezelfde visie gedeeld wordt! Kortom deze beurs past ons als een maatpak.

“De Bouwplaats” is een samenwerkingsverband tussen Xelvin Bouw & Infra, Kusters 2.0, Steenhandel Kusters, Fabrieksrestanten.com, Mega Mix, Terraq, en FHB Gevelreiniging. Met deze bouwteam partners die gespecialiseerd zijn in verschillende disciplines uit de bouwkolom zijn wij van mening dat wij elkaar kunnen versterken door samen te werken en kennis te delen.

Zichtbaar zijn, ondernemen en investeren in persoonlijk contact. Dat zijn de sleutelwoorden om succesvol de markt te bewerken. Op de beurs hebben we hier volop aan kunnen werken: op 4,5 en 6 november zijn er 8273 bezoekers geweest en we kunnen dan ook spreken van een geslaagde beurs. Zowel relaties als werkzoekenden hebben wij te woord kunnen staan onder het genot van een hapje en een drankje. Onze stand was er dan ook op ingericht: een huiskamer idee om aan te geven dat iedereen zich bij ons thuis kan voelen en ook lekker dicht bij de horeca. De sfeerimpressie geeft weer hoe wij er samen met onze partners van “De Bouwplaats” bij stonden.

Om het contact met de bezoekers nog wat informeler te maken hebben we verder nog 3x per dag een leuke gadget verloot, waarbij wij ons rondom de dagelijkse trekkingen van 17:00, 20:00 en 21:30 uur konden verheugen op vele extra bezoekers.

Kortom een zeer geslaagde beurs waar wij in 2015 zeker weer van de partij zullen zijn.

Wilt u meer weten over Xelvin Bouw & Infra en/of het samenwerkingsverband “De Bouwplaats” en welke voordelen het u kan bieden ? Stuur dan een email naar xbi@xelvin.nl of kijk op www.xelvin.nl

Image 17-11-14 at 12.15 Image 17-11-14 at 12.14 (3) Image 17-11-14 at 12.14 (2) Image 17-11-14 at 12.14 (1) Image 17-11-14 at 12.14

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht