Geslaagde Techniek  3.0 avond in regio West


- via deze website

Techniek 3.0 16 oktober

Op woensdag 16 oktober stond de 7e bijeenkomst op het programma van ons opleidingstraject Techniek 3.0 in de regio West. De bijeenkomst vond tegelijk plaats met die in regio Oost en was bedoeld voor medewerkers van de vestigingen Amsterdam, Den Helder en Hoorn. Het onderwerp van deze training was Persoonlijkheids Profiel Analyse. Deze test maakt duidelijk in wat voor rol jij het beste tot je recht komt. Onze training maakt jouw sterktes en allergieen inzichtelijk maar laat je ook inzien hoe zich dit verhoud tot collega's in andere functies. De training werd gegeven door Xelvin collega's Laurens Snoek & Frits van der Laan.

Iedereen die werkzaam is in de techniek herkent het wel de eeuwige strubbelingen tussen de verkoper die weer te veel heeft verkocht en de engineer die het moet gaan ontwikkelen. Of de projectleider die het onmogelijke eist van het team om toch de deadline te halen.

Door te weten welke rol jij in neemt in een team weet jij waar je sterktes liggen maar hoe zit dat dan met dan met de mensen om je heen? De training bestond uit het verklaren van jouw eigen rol maar ook die van de verkoper, engineer, projectleider of de boekhouder. Allemaal hebben hun eigen kwaliteiten en waarde voor een organisatie maar deze hoeven niet direct in lijn te liggen met die van jou.

Onze techniek 3.0 training gaf daardoor inzicht voor de deelnemers doormiddel van een PPA anaylse. Doormiddel van 24 korte vragen werd een uitgebreid profiel opgezet. Een van de deelnemers: " Fantastisch om te zien hoe er met zo weinig vragen een kloppend profiel geschetst kan worden!"

De volgende training voor regio west is 27 november met als onderwerp: Manage je baas!
Hans Gaillard van Gaillard Consultancy verzorgt deze training.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

10 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht