Het managen van jouw baas onmogelijk??


- via deze website

techniek30

We vinden het vaak heel normaal dat onze baas ons aan het einde van het jaar beoordeelt. Maar weet jij 100% wat jouw baas van jou verwacht in jouw werk? Weet jij ook aan welke randvoorwaarden dit moet voldoen? Deze thema's stonden gisterenavond centraal tijdens de achtste techniek 3.0 bijeenkomst in regio West met als gastspreker Hans Gaillard.

Dat het "managen" van je baas een populair onderwerp is bleek wel uit de hoge opkomst (meer dan 30 Xelvin technici & genodigde). Het werd een interactieve training waarin veel praktijkvoorbeelden werden aangehaald.

Onze gastspreker Hans Gaillard is actief als interim manager voor technische bedrijven. Hij heeft vaker een zeer interessante trainingen gegeven aan onze technici over bijvoorbeeld het modulair engineeren van machines.

Vanaf januari 2014 start weer het nieuwe jaarprogramma van Techniek 3.0 in regio West. Ben jij ook benieuwd hoe jij klantgerichter kan werken? Dan nodigen we jou graag uit voor de volgende bijeenkomst "klantgericht werken" op 22 januari op ons nieuwe kantoor in Alkmaar.

techniek30            managenvanjebaas


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht