International Career Day @ the Hub


- via deze website

Xelvin heeft een workshop "How to find a job in the Netherlands" gegeven tijdens de Internationale Career Day bij de Hub in Eindhoven.

 

100 deelnemers hadden zich aangemeld voor de workshop "How to find a job in the Netherlands". Iedere stoel in de zaal was bezet en we hebben volop enthousiaste reacties gekregen over de interactieve presentatie, gegeven door collega Ralph van Weert!

Bij de stand zijn er connecties gelegd en nog vele vragen over detacheren, Xelvin  en werken in Nederland beantwoord. Kortom: meer dan een geslaagde bijeenkomst!

IMG-20150910-WA0005

IMG-20150910-WA0006

IMG-20150910-WA0004

IMG-20150910-WA0000

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht